Ce ZEIȚĂ ești în funcție de ZODIA sub care te-ai născut

Astrologii au găsit o asemănare între trăsăturile tale fizice și psihice desemnate de semnul tău zodiacal și zeițele din Olimp.

Berbec

Atena este cea mai reprezentativă ție. Dacă nu ai mai auzit de Atena, e bine să știi că era o zeiță curajoasă, înțeleaptă, pe care toți oamenii o iubeau. Asemănarea dintre voi constă mai ales în potențialul de lider.

Taur
Dacă te-ai născut sub acest semn, atunci existența ta e guvernată de zeița Pământului, Geea. Geea a fost prima zeiță, ea dând naștere tuturor celorlalte zeițe. Ca și ea, ai o forță incredibilă de a face față provocărilor și, pentru că îți place foarte mult echilibrul în viața ta ai posibilitatea să îl menții.

Gemeni

Dacă te-ai născut sub acest semn, te afli sub influența lui Calliope. Calliope era cunoscută pentru talentele sale. Aceasta cânta, compunea poezii. Și, trăsătura care se regăsește cel mai bine și la tine este oratoria.

FOLLOW ME

Rac

Ca Rac, Demetera îți guvernează existența. Conform legendei, Demetera este simbolul durerii maternității. Mai precis, ea simbolizează suferința mamelor care își pierd copiii. Din aceste motive, ești atât de orientată către familie și ai un instinct matern puternic.

Leu

Te asemeni celei care te influențează, și anume Afrodita, zeița frumuseții. Așadar, pui pasiune în tot ceea ce faci și ești generoasă, dar deseori poți fi și capricioasă.

Fecioară

Soția lui Zeus, Hera, este cea care te guvernează. Aceasta e cunoscută ca fiind ocrotitoarea căsniciei și a femeilor gravide. Ca și Hera, ai abilitatea de a-ți planifica viața în cel mai mic detaliu și ești perfecționistă și ordonată.

Balanţă

Poate îți amintești de zeița care apărea în picturi cu o sabie în mâna stângă și o balanță în cea dreaptă. Aceasta este Themis, zeița dreptății la greci. Și tu iubești dreptate și nu renunți până nu simți că ai obținut-o.

Scorpion

Te poți identifica cu zeița Selene. Aceasta este o zeiță orientată către suflet și subconștient și simbolizează lumina din întuneric. Fiind influențată de aceasta, principalele tale trăsături sunt abilitățile de seducție și misterul.

Săgetător

Nu îți pierzi niciodată energia și vrei să fii mereu cât mai departe de rutină astfel că ești mereu în căutarea unor noi aventuri. În acest sens te asemeni cu cea care te guvernează, zeița Hebe- zeița tinereții veșnice a zeilor.

Capricorn

Te asemeni zeiței Hestiei, zeița focului în vatră, care are grijă de cămin și aduce armonia și pacea în familia. Pentru tine, cele mai importante lucruri în viață sunt stabilitatea materială și fericirea celor dragi.

Vărsător

Pentru că zeița care te guvernează este cea care întruchipează norocul, Tyche și tu te bucuri de suficiente situații norocoase în viață. Astfel ai mereu curajul să te bazezi pe intuiție și soarta te va duce acolo unde îți dorești.

Peşti

Fiind născută în zodia Pești, zeița apelor este cea care îți influențează viața, și anume Thetis. Această zeiță avea darul previziunii. Asemenea ei, tu ai un simț al intuiției foarte dezvoltat. De asemenea, nu te temi să trăiești neconvențional și să faci ceea ce te face cu adevărat fericită.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.