Ce ZEIȚĂ ești în funcție de ZODIE

 

Află ce Zeiță se potrivește zodiei tale

Berbec

Eşti o urmaşă a Atenei. Zeiţă a curajului, foarte iubită de oamenii din jurul ei şi foarte înţeleaptă, avea foarte bune calităţi de lider. De aici şi spiritul tău libertin şi independent.

Taur

Eşti reprezentanta zeiţei care a dat naştere tuturor celorlalte Zeiţe din Olimp. Geea, zeiţa care reprezintă renaşterea, creaţia şi instinctul matern, îţi oferă o forţă incredibilă de a depăşi orice obstacol.

Gemeni

FOLLOW ME

Pasiunea pentru dans, muzică şi creaţie ai primit-o de la singura zeiţă care dispunea de aceste caracteristici. Calliope era foarte talentată şi îi plăcea foarte mult să vorbească. Avea un stil frumos şi elegant în acelaşi timp de a vorbi, de a dansa, de a cânta.

Rac

Aşa cum ştii şi tu, ai un instinct matern foarte dezvoltat. Acest lucru este datorat zeiţei Demetra, care simbolizează durerea mamelor care îşi pierd copiii.

Leu

Una dintre cele mai frumoasa, poate chiar regina frumuseţii. Afrodita a fost o zeiţă mofturoasă, dar şi foarte mărinimioasă. De la ea ai moştenit stilul impresionabil în care îţi place să-ţi trăieşti viaţa, dar şi caracterul destul de dificil.

Fecioară

Ocroteşti cât poţi tu de mult şi nu te simţi bine dacă nu ai totul pus la punct. Ai moştenit aceste calităţi de la era, zeiţa care reprezintă bunăstarea familiei.

Balanţă

Stilul de judecător l-ai moştenit de la Themis, zeiţa dreptăţii. Era zeiţa care punea mereu în balanţă binele şi răul, dar şi pedepsea. Tu analizezi fiecare detaliu şi nu te fereşti să spui ceea ce crezi.

Scorpion

Selene este zeiţa care te coordonează complet. Este reprezentanta luminii din abis. De aceea, tu eşti misterioasă şi prinzi în mrejele tale mulţi bărbaţi.

Săgetător

Stilul de viaţă mereu vioi l-ai moştenit de la Hebe. A fost reprezentanta tinereţii fără bătrâneţe. Preţuieşti fiecare clipă şi foarte mult oamenii din jurul tău.

Capricorn

Eşti foarte preocupată de bunăstarea familiei. Atât financiar, cât şi emoţional. De aceste lucruri era preocupată şi zeiţa Hestia. Vei emnţine mereu liniştea în căminul tău.

Vărsător

Tyche este zeiţa norocului. Faptul că laşi totul să curgă şi nu forţezi nimic, îţi aduce numai lucruri bune.

Peşti

Thetis este zeiţa care te coordonează şi a încercat să se împotrivească însuşi destinului. Ea avea darul previziunii, iar o astfel de femeie este foarte puternică şi extrem de ambişioasă ca să-şi facă viaţa după propriile reguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.