Ce ZODIE trebuie să eviți – Trebuie să-i spui NU!

Următoarele semne de soare vor însemna adesea probleme pentru tine, așa că învață să le spui nu, în funcţie de zodia ta.

Berbecii trebuie să evite Peştii

Emoțiile Peștilor vor fi prea intense pentru tine dacă alegi să te păstrezi departe de astfel de trivialități. Ești prea concentrat asupra obiectivelor tale pentru a pierde un moment în favoarea unor astfel de manifestări emoţionale, iar nevoia Peștilor de disponibilitate constantă emoțională înseamnă pur și simplu incompatibilitate absolută.

Taurii trebuie să evite gemenii

Stabilitatea pe care o iubeşti atât de mult este cea mai afectată de natura liberă a gemenilor. În plus, aceștia sunt gânditori profunzi și se gândesc la lucruri în timp ce sunteți mai bine orientați spre luarea de măsuri, astfel încât să ajungeți să nu găsiți niciun motiv comun pe care să vă construiți relația.

Gemenii trebuie să evite Fecioarele

FOLLOW ME

Îți place să te uiți la lucruri din diferite perspective și de multe ori să mergi împotriva metodelor convenționale. Este un contrast puternic între tine comportamentul tău şi perfecționismul Fecioarei metodice. Ele vor sufoca creativitatea și spiritul tău deschis; prin urmare, este mai bine să nu le implicați în viața voastră.

Racii trebuie să evite capricornii

Emoțiile voastre nu vor fi niciodată pe deplin înțelese de Capricorn, iar posibilitatea de a le reîntoarce de la ele nu este complet în discuție. Ele sunt mai mult spre caracterul practic al lucrurilor și văd emoțiile ca fiind lipsite de importanță și nu trebuie să fim foarte atenți. Este dificil, într-adevăr, să vă găsiți o modalitate de a supraviețui caprei îndepărtate din punct de vedere emoțional.

Leii trebuie să evite Balanţele

Ca Leu aveți această nevoie să fiți în permanență plină de laudă și adorație, iar semnul Balanță calm și tăcut nu poate răspunde acestor cerințe.

Fecioarele trebuie să evite Săgetătorul

Ca Fecioare, preferați ordinea în comparație cu haosul și liniștea pe care le obțineți din activitățile predictibile. Cu Sagetatorul ca partener, va trebui să tolerați programele haotice și luarea de decizii spontane, care se opune complet ideii dvs. de a petrece timpul perfect. Deci este mai bine să evitați arcașul aventuros și să căutați pe cineva care împărtășește perspectiva dvs. de stabilitate și calm.

Balanţele tebuie să evite Racii

Întotdeauna preferi împrejurimile calme și compuse și eviți emoțiile dacă ai putea să o ajuți. Cu Racul, căruia îi place să ia lucrurile la extreme, cu greu vei găsi orice fel de compatibilitate.

Scorpionii trebuie să evite Leii

Ambii sunteți la fel de încrezători și încântați de ideile voastre. și, prin urmare, nu găsiți un punct de interes comun. Acest lucru se datorează faptului că greu puteți ajunge la o înțelegere reciprocă sau un compromis.

Sagetătorii trebuie să evite Taurii

Dacă te-ai hotărât să dai șanse unei relații cu un Taur vei avea câteva surprize, pentru că vei descoperi că nu-i plac prea mult viziunile tale aventuroase cu privire la viață, deoarece ei adoră stabilitatea și vor afecta atitudinea ta libertină. Dacă te aștepți să-ți respecte spațiul, află că asta nu se va întâmpla.

Capricornii trebuie să evite Berbecii

Problema este că ambele semne de soare au un atribut comun care strigă de incompatibilitate: încăpățânare.  Nu veți fi niciodată în stare să cedați ca să rezolvați conflictele dintre voi. Cererile tale nu vor fi îndeplinite niciodată de un Berbec.

Vărsătorii trebuie să evite Scorpionii

Scorpionul este complet lipsit de înțelegerea atitudinii tale, deoarece vede lucrurile dintr-o perspectivă practică. Scorpionii nu vor fi decât o influență negativă în viața ta și ești mai bine fără asta.

Peştii trebuie să evite Vărsătorii

Eşti idealist si plin de energie. În mod similar, vărsătorii debordează de entuziasm, ceea ce înseamnă că nu va exista stabilitate în cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.