Cea mai LOIALĂ zodie feminină și masculină! Nu înșeală niciodată

Loialitatea este o claitate rar întâlnită în zilele noastre. Toți cerem acest lucru de la persoanele din jurul nostru însă prea puțini știm să o și oferim înapoi. Există însă, o zodie de bărbat și una de femeie pe care te poți baza întotdeauna. Au fost construite pentru a servi loialitate fără a aștepta nimic în schimb.

Este drept, dacă te joci cu focul de prea multe ori cu siguranță te vei arde. Acest bărbat te va înțelege perfect, te va susține și va da totul în relația de dragoste pe care o aveți. Nu îi place minciuna și nu va accepta să fie tratat ca un om naiv. Nu va arunca cu reproșuri sau jigniri. Nu îți va spune când te prinde că încerci să-l manipulezi însă va strânge argumente pentru a-ți spune cât de tare l-ai rănit.

Nu este genul de bărbat petrecăreț și nici nu-i place să trăiască în lux. Este romantic și face ca fiecare moment petrecut împreună să se transforme în ceva special. Este guvernat de Luna și iubește cu patimă. Suferă foarte mult când persoana cu care îți împarte existența nu este la fel de prezentă ca el în relație. Dacă nu v-ați dat seama despre cine este vorba, vă spunem noi: Bărbatul Rac.

Care este cea mai loială zodie feminină

Este geloasă, îi sare țandăra ușor și nu suportă să fie tratată cu superficialitate. Este genul de femeie în fața căreia stai drepți și nu poți să comentezi. Te face să o respecți doar din cuvinte. Este o fire impunătoare și îi oferă toate motivele partenerului său să nu plece, căci ea are absolut orice altă femeie i-ar putea oferi vreodată.

Este vorba despre femeia Săgetător. Aceasta are puterea de a recunoaște când greșește și de a-și cere iertare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.