Cei mai buni IUBIȚI în funcție de ZODIE

Din experiențele tale și ale prietenelor tale ai văzut că fiecare a avut parte de parteneri diferiți, unul te putea impresiona mai mult, altul mai puțin. Semnul zodiacal lasă amprenta asupra personalității fiecărui om. Află acum care sunt cei mai buni iubiți, în funcție de zodie.

Berbec:

Lângă un bărbat Berbec te vei simți mereu în siguranță. Nativului îi place să dețină controlul, astfel vei avea o relație armonioasă cu el doar dacă știi să îi fii supusă. S-ar putea de asemenea să fii sufocată cu manifestările sale de gelozie.

Taur:

Așteaptă-te ca nativul Taur să fie dispus să facă orice pentru tine. E pasional atunci când e într-o relație, dar și tu la rândul tău trebuie să îi arăți dragostea mereu. Dacă ești dispusă să îl răsfeți din când în când cu o cină romantică sau mici surprize, atunci lângă partenerul Taur vei fi foarte fericită.

Gemeni:

FOLLOW ME

Bărbatul Gemeni are o personalitate foarte duală. Dacă vrei să îi menții interesul trebuie să te asiguri că încerci mereu să fii cea mai bună versiune a ta și că ești dispusă să faci mereu lucruri noi.

Rac:

Pentru nativul Rac familia este cea mai importantă. Poți fi sigură că îți va fi fidel. Dacă și tu îți dorești la fel de mult o familie, vă veți potrivi perfect.Trebuie însă să fii conștientă că familia va fi prioritară, iar cariera va cădea pe locul doi.

Leu:

Dacă vrei o relație frumoasă cu un bărbat Leu, trebuie să fii pregătită să îl complimentezi mereu. Nativului Leu îi place să fie în centrul atenției și să fie admirat. Doar dacă faci asta așteaptă-te să primești aceeași atenție.

Fecioară:

Bărbatul Fecioară e atent la toate detaliile. Caută perfecțiunea în fiecare lucru mic și îi place să facă lucrurile în mod organizat. Te vei potrivi cu el doar dacă și tu ești la fel. Uită de gelozie, pentru că bărbatul Fecioară urăște partenerele geloase.

Balanță:

Va fi destul de greu să îl faci pe bărbatul Balanță să se îndrăgostească. Acesta se îndrăgostește greu dar când o face este unul dintre cei mai romantici bărbați. Riști însă să te fii enervată de nehotărârea de care dă dovadă. Nu poți să te bazezi prea mult pe el pentru deciziile importante.

Scorpion:

Viața de cuplu este foarte importantă pentru nativul Scorpion și poți fi sigură că va investi timp și energie în relația voastră. Dar cade ușor în cealaltă extremă și poate deveni impulsiv și gelos.

Săgetător:

Săgetătorul este deseori visător și s-ar putea să fie nehotărât când trebuie să ia o decizie. Este astfel deseori imprevizibil. Trebuie să dai dovadă de multă răbdare dacă vrei ca relația să meargă. În orice caz , te vei simți protejată alături de el și te vei bucura de simțul umorului ezvoltat al nativului.

Capricorn:

Nu te obișnui cu gesturile frumoase pe care le face nativul Capricorn la începutul unei relații. Surprizele dipar pe parcurs, odată ce simte că te-ai îndrăgostit de el. Bărbatul Capricorn caută stabilitate, dar deseori vrea să simtă că deține controlul.

Vărsător:

Lasă-i libertate și vei fi foarte fericită alături de nativul Vărsător. Are tendința de a flirta cu multe femei dar asta nu înseamnă că nu e un bărbat fidel. Nu îi arăta prea mult că ești geloasă pentru că se va îndepărta. Deși la început parre să iubească independența, bărbatul Vărsător te poate surprinde cu romantismul său.

Pești:

Bărbatul Pești este foarte visător și idealist. Nu îl impresionează lucrurile materiale și va trebui să îi demonstrezi că și pentru tine spiritualitatea contează mai mult. Nativul Pești poate fi instabil emoțional.

0 comentarii pe “Cei mai buni IUBIȚI în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.