Cei mai MINCINOȘI bărbați din ZODIAC

Din păcate, minciuna este în condiția umană și nu o poți evita. De cele mai multe ori, cel mai dureros este când ești mințită de un bărbat. Dezamăgirea vine la pachet și te poate face să te simți descumpănită. În unele cazuri, poți să previi să fi mințită, dacă știi de ce este capabil iubitul tău. Astrologii îți vin în ajutor și dezvăluie 4 cele mai mincinoase zodii. Vezi dacă iubitul tău se regăsește în aceste semne și fii mai precaută.

Cei mai mincinoși bărbați din zodiac sunt nativul Berbec, nativul Taur, nativul Gemeni și nativul Rac. Iată cum te pot minți acești nativi:

Berbec

O caracteristică a Berbecului este că nu îți poți da seama dacă minte sau nu. De cele mai multe ori o face zâmbind, relaxat și sigur pe el. Și chiar dacă ai vreo bănuială, e foarte greu să îl confrunți. Putem spune că este foarte bun la a minți, din păcate pentru tine.

Nativul Berbec nu minte însă ca să îți facă rău, ci ca să evite conflictele sau să iasă el într-o lumină bună. Nu ar suporta să ai o impresie proastă despre el așa că se folosește de diferite minciuni ca să își clădească reputația. Nu doar tu ca parteneră poți fi singura victimă. Lui îi vine natural și poate minți în orice mediu, fie la locul de muncă, fie în cercul de prieteni, fie în familie. Ai fi surprinsă de ce minciuni ar putea spune nativul Berbec, se poate gândi chiar și la cele mai mici detalii.

Taur

FOLLOW ME

Taurul nu are neapărat reputația unui mare mincinos, mai de grabă minte din comoditate. Nativul Taur este recunoscut pentru faptul că își dorește mereu confort în viața sa, iar uneori chiar tinde să fie leneș. De aceea, și cele mai folosite minciuni alea sale au legătură cu sarcini de care vrea să scape, inventând deseori că are altă treabă. La fel și dacă plănuiți ceva împreună și între timp nu mai are dispoziția necesară pentru a ieși din casă. În rest, nu ai de ce să te îngrijorezi. Într-o relație nativul Taur, este foarte deschis și sincer pentru că nu vrea să facă eforturi mari pentru a te cuceri și e de părere că dacă îl iubești o vei face pentru ceea ce reprezintă el.

Gemeni

Un om care se pricepe atât de mult la cuvinte nu ar avea cum să nu le folosească câteodată exclusiv în favoarea sa. Să nu uiți că nativul Gemeni, așa cum sugerează și semnul zodiacal, este foarte dual. De multe ori minciunile îi vin natural. Și tocmai pentru că îi vin atât de natural și pentru că este un orator atât de bun, îți va fi foarte greu să îți dai seama că minte. E nevoie de mult timp petrecut împreună ca să îl cunoști cât de puțin pe nativul Gemeni.

Rac

Nu trebuie să te temi prea mult de minciunile nativului Rac. De obicei minciunile sale au ca subiect propria persoană. Nativul Rac e deseori complexat de neajunsurile sale așa că are tendința să le completeze prin minciună și să pară astfel un om mai bun în ochii tăi.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.