Cele 3 semne zodiacale care vor avea o săptămână grea, 11 – 17 iulie 2022

Cele 3 semne zodiacale care vor avea o săptămână grea, 11 - 17 iulie 2022

Horoscopul aspru al acestei săptămâni pentru trei semne zodiacale ne va fi vizitat de mai multe tranzite care ar putea face ca anumite porțiuni ale săptămânii să fie greu de suportat. Avem în vedere modul în care sănătatea noastră mentală ne afectează sănătatea fizică.

1. Rac

S-ar putea să te simți excesiv de preocupată de sănătatea ta în această săptămână și cine te-ar putea învinovăți? Este o lume ciudată acolo afară și se pare că suntem încă în „lumea Covidului”. Totuși, nu te lăsa să cazi în paranoia.

Amintiți-vă de legătura dintre minte și corp; minte sănătoasă, corp sănătos. S-ar putea să vă permiteți să vă gândiți prea mult în această săptămână, ceea ce v-ar putea duce pe niște căi mentale nesuferite; încercați să îndepărtați aceste gânduri, dacă este posibil, deoarece nu sunt reale.

Tendința ta spre ipohondrie este la un nivel maxim, datorită tranzitelor mai îngrijorătoare, dar nici aceasta nu este ceva căruia să îi dai prea multă putere. Nu-ți lăsa mintea să-ți dicteze ceea ce simți; dacă este cazul, încearcă să meditezi sau pur și simplu să practici puțină autoîngrijire. O baie caldă și o masă bună îți vor face bine.

2. Balanță

FOLLOW ME

Simțul tău de echilibru va fi dat peste cap în această săptămână, deoarece evenimentele săptămânii nu se aliniază cu planurile tale inițiale. Faptul de a fi scoasă din rutină te face să fii anxioasă; acea Lună plină în Capricorn te face să simți că, dacă nu participi la tot ceea ce era planificat, vei sfârși ca o proastă și o ratată.

Este evident că îți asumi prea mult stres, iar o mare parte din el nu are nicio legătură cu tine.

Cu toate acestea, se pare că nu te poți abține; este aproape ca și cum ai opta pentru anxietate în loc să accepți lucrurile așa cum sunt. Un pic de acceptare merge mult mai departe, Balanță, iar atunci când nu poți controla lucrurile, este o idee bună să renunți la nevoia ta de a face asta.

Nu se întâmplă nimic tragic sau chiar periculos în această săptămână, așa că nu trebuie să transformi totul într-o problemă mai mare decât este deja. Nu te grăbi, respiră adânc și acceptă pur și simplu. Asta este ceea ce vă va aduce relaxare.

3. Pești

Din când în când, te lași pradă gândirii negative, iar în această săptămână s-ar putea să exagerezi. Și, la fel ca în cazul gândirii negative, este nevoie doar de un mic declanșator pentru a te lansa pe o cale a obiceiurilor autodistructive.

Este ca și cum ai vrea să te pedepsești în această săptămână pentru ceva pe care nici măcar nu poți pune degetul pe rană; simți că nu ești suficient de bun, când de fapt ești mai mult decât bun. Ești dominat de îndoiala de sine, care se manifestă prin greșeli și prin faptul că spui ceea ce nu trebuie la momentul nepotrivit.

Frământările tale interioare au nevoie de o priză, iar dacă nu ai grijă de tine, te vei exprima în moduri care sfârșesc prin a răni persoane pe care nu vrei să le rănești.

Fii conștient de acest lucru, Pești. Nu spune lucruri caustice fără să te gândești mai întâi la ele. Îți vei rezolva problemele în timpul tău; nu te supune vechiului adagiu „mizeria iubește compania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.