#TIPS&TRICKS

Cele mai COCHETE zodii

Scris de Laura P la 12 iulie 2019

 

Iată care sunt cele mai cohete zodii. Femei care fac ravagii atunci merg pe stradă:

Leu

Publicitate

Îți dorești să fii mereu în capul listei, în capul mesei, fruntașa grupului. De asemenea, nu vrei să lipsești niciodată din centrul atenției. Faci orice cheltuială pentru a arăta cât mai bine, pe placul tău și al societății.


Balanță

Nu ești femeia care să petreacă foarte mult timp în căutarea unei ținute sau stabilirea unui outfit. Te ajută foarte mult carisma și atitudinea pe care o adopți atunci când ești în societate.

Publicitate

Pești

Îți plac foarte mult accesoriile și bijuteriile mai vechi, de pe vremea bunicilor. Eleganța pe care ți-o oferă acestea este incomparabilă și reprezintă piesa ta de rezistență când este vorba de o apariție uimitoare.

Scorpion

Publicitate

Cum se face că tu ești mereu pe grabă, ceea ce înseamnă că nu ai foarte mult timp la dispoziție să te pregătești pentru un eveniment chiar dacă știai deja de el. Norocul tău este că știi trucuri în arta machiajului, dar și a vestimentației care te ajută să ieși din situațiile de criză.

Fecioară

Perfecționista zodiacului. Știi mereu ce, cum, unde se potrivește. Nu ieși din casă neasortată, chiar dacă ai o singură piesă vestimentară favorită pe care o asortezi diferit.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Cele mai COCHETE zodii"

  1. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    hiihii, ce le. a nimerit.. eu sunt sagetator, deci nu am stresul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
--

Cel mai frumos cadou pentru o viitoare mamă