Cele mai COCHETE zodii

 

Iată care sunt cele mai cohete zodii. Femei care fac ravagii atunci merg pe stradă:

Leu

Îți dorești să fii mereu în capul listei, în capul mesei, fruntașa grupului. De asemenea, nu vrei să lipsești niciodată din centrul atenției. Faci orice cheltuială pentru a arăta cât mai bine, pe placul tău și al societății.

Balanță

Nu ești femeia care să petreacă foarte mult timp în căutarea unei ținute sau stabilirea unui outfit. Te ajută foarte mult carisma și atitudinea pe care o adopți atunci când ești în societate.

Pești

FOLLOW ME

Îți plac foarte mult accesoriile și bijuteriile mai vechi, de pe vremea bunicilor. Eleganța pe care ți-o oferă acestea este incomparabilă și reprezintă piesa ta de rezistență când este vorba de o apariție uimitoare.

Scorpion

Cum se face că tu ești mereu pe grabă, ceea ce înseamnă că nu ai foarte mult timp la dispoziție să te pregătești pentru un eveniment chiar dacă știai deja de el. Norocul tău este că știi trucuri în arta machiajului, dar și a vestimentației care te ajută să ieși din situațiile de criză.

Fecioară

Perfecționista zodiacului. Știi mereu ce, cum, unde se potrivește. Nu ieși din casă neasortată, chiar dacă ai o singură piesă vestimentară favorită pe care o asortezi diferit.

0 comentarii pe “Cele mai COCHETE zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.