Cele mai ELEGANTE zodii – 6 zodii care chiar știu să se îmbrace

Ești unul dintre acei oameni care știu întotdeauna cum să se asorteze ca să arate bine? Urmărești tendințele, știi mereu ce e în vogă și cum să scoți din anonimat orice piesă vestimentară? Dacă ai răspuns afirmativ la întrebările de mai sus, s-ar putea ca zodia ta să se regăsească în rândurile de mai jos.

Oamenii care au un simț fantastic al stilului, o demonstrează, în general, în multe feluri diferite – nu numai în modul în care se îmbracă, ci și în modul în care își decorează casele sau birourile.

Dacă faci eforturi pentru aspectul tău și  ai grijă la felul în care te îmbraci, acest es talent va fi cu tine pentru întreaga ta viață pentru că vei ști cum să-ți adaptezi stilul pentru orice moment. Iată cele mai elegante semne zodiacale de la care poți învăța:

1. Taur

Când intri într-o cameră, este imposibil să nu fii observat. Poţi să pui pe tine orice şi să arăţi fantastic.

2. Leu

FOLLOW ME

Nu te superi să cheltui bani doar ca să arăţi bine. Te pui în evidenţă prin stil şi îţi plac ţinutele impecabile.

3. Balanţă

Îţi place lumea modei şi urmăreşti cele mai noi trenduri în materie de stil vestimentar. Însă, ştii mereu să-ţi pui amprenta pe orice ţinută.

4. Vărsător

Cumperi doar piese care sunt foarte bine croite şi vor fi mereu în trend. Preferi modul simplu, dar durabil.

5. Berbec

Nu-ţi este frică să te inspiri din ţinutele din anii trecuţi. Nu vrei să te plictiseşti şi orice pui pe tine, îţi oferă un aer aparte.

6. Gemeni

Eşti foarte stilizat şi eşti capabil să te menţii pe linia dintre foarte mult şi foarte puţin. Nu vei ajunge în punctul în care să te îmbraci în trend, dar să arăţi jenant.

0 comentarii pe “Cele mai ELEGANTE zodii – 6 zodii care chiar știu să se îmbrace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.