3 mituri despre suplimentele alimentare şi care sunt cele mai bune

 

Americanii cheltuiesc anual peste 20 de miliarde de dolari pe suplimente alimentare, iar consumul lor este în creștere în mai toată Europa şi, pe cale de consecinţă, și în România. De asta nu ar trebui să ne mire controversele sau poveştile care se ţes în jurul lor.

1. Se spune că suplimentele alimentare sau vitaminele îngrașă. NU există niciun studiu serios care să facă legătura între cele două. Ele îți pot da, în schimb, mai multă energie, de aici mai mult chef şi putere pentru mişcare şi sport, care îţi provoacă la rândul lor, foame. Ba mai mult, anumite vitamine ţin foamea sub control, dar nu aş vrea să vă dau idei.

2. Dacă iau suplimente alimentare nu trebuie să îmi fac griji de ce mănânc. GREȘIT. Fără o dietă echilibrată, întotdeauna dublată de mişcare, nici să nu vă treacă prin cap să luaţi suplimente. Mai ales în cantități industriale care să înlocuiască o masă. Nu de alta, dar există un motiv serios pentru care li se spune doar SUPLIMENTE.

3. Cel mai bine este să iei suplimentele sau vitaminele pe stomacul gol. Este o altă legendă bizară care nu ştiu de unde a apărut. Întotdeauna un specialist vă va sfătui să le luați însoţite de mâncare pentru ca ele să fie mai repede și mai eficient absorbite de organism.

Eu, în zilele în care am nevoie de ajutor suplimentar, mă îndrept către sertarul cu suplimente alimentare de la Solgar.

De ce am încredere în ei? Pentru mine a fost suficient la început să fie unele dintre cele mai cunoscute/sigure/vândute suplimente alimentare din lume, cu o istorie de 70 de ani. Așa am început. Motivul pentru care scriu acum de ele este, evident, pentru că mă ajută în viaţa de zi cu zi. Iar ca termen de comparație am perioadele în care nu le folosesc, cum se întâmplă în vacanță sau excursii.

Vă pot spune că varianta antistres, cu Magneziu îmbogăţit cu Vitamina B6 îmi vine în ajutor în momentele în care sunt extrem de obosită, sau când am migrene, susținând funcţiile psihologice şi nervoase. Mai are şi alte beneficii pe care vă las să le descoperiţi singuri.

Pentru piele, unghii și păr am mereu la îndemână un supliment de frumusețe. De fapt, Skin, Nails & Hair Formula a fost creat pentru a contribui direct la sănătatea și frumuseţea părului, a pielii și a unghiilor. Îmi asigură substanţele nutritive esenţiale pentru biosinteza colagenului şi a cheratinei.

Produsele sunt fabricate din materii prime de calitate superioară, nu conţin coloranţi sau arome artificiale, iar în formulele suplimentelor se evită folosirea de alergeni comuni. În plus, fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioadă de eliberare şi conformitate cu informaţiile prevăzute pe etichetă.

Ce este important de menţionat este că aceste produse nu conţin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grâu, gluten sau lactoză, putând fi consumate şi de vegani sau de vegetarieni. În plus, Solgar beneficiază de propriul centru de Cercetare şi Nutriţie, un motiv în plus pentru încrederea pe care o am în ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.