Cele mai GHINIONISTE zodii ale iernii 2020. Varsă lacrimi amare

3 zodii cu GHINION în DRAGOSTE – Varsă lacrimi amare

Rac

Nu eşti împăcat cu tine. Încă trăieşti cu impresia că a avea o relaţie este mult mai important decât a avea grijă de relaţie. Acest lucru te conduce automat la grija pentru partener. Te focusezi foarte mult pe el şi mai puţin pe tine. El îţi simte fiecare schimbare de comportament şi îşi dă seama că ceva este în neregulă cu tine. Lasă trecutul deoparte şi începe să trăieşti. Doar în momentul în care vei fi împăcat cu tine şi viaţa ta, atunci vei putea avea grijă şi de relaţia ta.

Balanţă

Eşti o persoana care calculează absolut toate variantele. Analizezi totul şi apoi decizi ce este mai bine pentru tine. Însă, acest lucru te induce în eroare de multe ori. Dacă relaţia ta nu mai merge, partenerul nu te mai respectă, iubeşte, răsfaţă, iar în jurul tău sunt o grămadă de bărbaţi care îţi cer atenţia, devine dificil pentru tine. Ţi-e greu să-l laşi pe omul pe care se presupune că îl iubeşti, dar care nu mai este prezent în relaţie, pentru a risca fericirea. Se spune că atunci când îţi pui nişte semne de întrebare într-o astfel de situaţie şi iei în calcul varianta despărţirii, deja decizia este pe jumătate luată.

Scorpion

FOLLOW ME

Este o perioadă destul de grea pentru tine, deoarece eşti nevoit să renunţi la ceva la care ţii. Renunţi la o relaţie frumoasă şi un om lângă care ţi-ai petrecut o perioadă din viaţa ta. Este destul de dificil şi acest lucru va necesita timp, însă trebuie să ai curajul să rezişti tentaţiei de a te întoarce la rugăminţile partenerului. Vor apărea regretele, părerile de rău, dar nimic nu este mai important decât fericirea ta. Vei primi forţa necesară pentru a trece peste această lovitură şi vei primi chiar şi alinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.