Cele mai importante evenimente astrologice din septembrie și cum îți influențează zodia

Cele mai importante evenimente astrologice din septembrie și cum îți influențează zodia

Bine ați venit în septembrie, toată lumea!

Cosmosul ne încurajează să preluăm controlul asupra vieții noastre și să construim structuri și rutine de încredere, deoarece luna se deschide cu o lună nouă în Fecioară, la 6 septembrie, la un moment divin.

Această lunare acordă tuturor semnelor zodiacale oportunitatea de a începe de la zero. Ajustarea atitudinilor mentale și rafinarea planurilor vă vor ajuta să vă asigurați că sunteți bine pregătiți pentru luna care urmează. Pe 10 septembrie, planeta iubirii Venus va intra în Scorpionul profund și emoțional. Această schimbare va impune o energie dinamică care va avea un impact asupra relațiilor și finanțelor noastre.

Când Marte va intra în Balanța diplomatică, pe 14 septembrie, vom fi puși la încercare pentru a ne exersa răbdarea și pentru a face compromisuri cu ceilalți. Încercările și necazurile care se prezintă în relațiile noastre acționează ca niște memento-uri pentru a colabora mai degrabă decât să lucrăm independent pentru a depăși luptele.

 Apoi, profită de Luna plină în visătorii Pești de luni, 20 septembrie, pentru a ieși în oraș cu prietenii și cei dragi. Te vei simți mai apt ca niciodată să îți romanțezi viața, așa că planifică o întâlnire cu personajele principale din viața ta sau bucură-te de o întâlnire epică.

Sezonul Balanței va începe pe 22 septembrie, marcând echinocțiul de toamnă.

FOLLOW ME

 Acest anotimp ne îndeamnă să ne adunăm și să mulțumim oamenilor care ne iubesc și ne susțin continuu. Munca pentru a fi mai plini de compasiune, generoși și unificatori va deveni un punct de interes, mai ales când Mercur retrograd va începe pe 27 septembrie. Acest retrograd ne cere să amânăm orice decizie majoră, achiziții și judecăți. Folosiți această perioadă pentru a încetini și a reflecta asupra modului în care vă puteți demonta ideile din jurul frumuseții și perfecționismului.

Predicțiile lunii septembrie în funcție de semnul zodiacal

BERBEC

O lună nouă îți aduce viața personală în centrul atenției.  Dacă poți evita să începi certuri mărunte, sezonul Balanței, care începe miercuri, 22 septembrie, aduce o navigare ușoară și în relațiile tale.

TAUR

Ferește-te de gelozie atunci când planeta ta guvernatoare, iubitul Venus, intră în Scorpionul intens vineri, 10 septembrie. Fiind un semn de Pământ cu picioarele pe pământ, nu ar trebui să ai probleme în a-ți ține emoțiile sub control.

GEMENI

Există un Mercur retrograd în această lună. Deoarece Mercur este planeta ta guvernatoare, aceste câteva săptămâni stresante te pot afecta mai mult decât altele.  Dacă îți ții ochii deschiși, această lună îți oferă multe binecuvântări noi în viața ta amoroasă și nu numai.

RAC

O lună nouă întunecată în Fecioară, luni, 6 septembrie, aduce schimbări foarte necesare (dar stresante) în viața ta amoroasă. Nu vă temeți – când începe sezonul Balanței, semnul parteneriatelor și al echilibrului, nativii zodiei Rac vor da lovitura.

LEU

Luna nouă în Fecioară îți cere să te ocupi de finanțe, Leu. Să-ți faci timp pentru a face un buget îți va reduce drastic nivelul de stres. Luna septembrie aduce schimbări interesante în viața ta amoroasă.

FECIOARĂ

A spus cineva bani, Fecioară? Planeta Venus nu guvernează doar dragostea, ci toată abundența. Când se mută în devotatul Scorpion, vineri, 10 septembrie, banii s-ar putea să se îndrepte spre tine. Sezonul tău se încheie luna aceasta, miercuri, 22 septembrie.

BALANȚĂ

Este sezonul tău, Balanță! Fă-ți un cadou de ziua ta, spunându-ți adio tuturor persoanelor toxice din viața ta. Ești semnul relațiilor, până la urmă. Meriți doar ce e mai bun. Luna se încheie cu un Mercur retrograd!

SCORPION

Septembrie aduce sezonul Balanței și, ca urmare, pace în relațiile tale. Când Mercur retrograd începe duminică, 26 septembrie, s-ar putea să te simți frustrat și să vrei să te descarci pe iubitul sau prietenii tăi.

SĂGETĂTOR

Fiind semnul călătoriilor, ai tendința de a fi foarte ocupat. Dar reușești să te odihnești, să te reîncarci și să te destresezi. Când războinicul Marte intră în Balanță, iubitor de pace, pe 15 septembrie, pentru prima dată nu te vei simți în stare să te lupți.

CAPRICORN

O lună nouă în Fecioară, luni, 6 septembrie, te încurajează să spui cu voce tare toate lucrurile frumoase pe care le gândești despre interesul tău romantic în interiorul capului tău. Nimeni nu muncește la fel de mult ca un Capricorn, dar luna septembrie te îndeamnă să găsești un echilibru între muncă și viață personală.

VĂRSĂTOR

Când Mercur retrograd începe duminică, 26 septembrie, asigură-te că ești la curent cu totul – sau chiar ia o pauză de la dependența de telefon pentru o perioadă. Oh, iar banii ar putea să vină spre tine luna aceasta.

PEȘTI

Atunci când planeta iubitoare Venus intră în Scorpion pe 10 septembrie, te trezești că tânjești după lucruri noi. Ai grijă la bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.