Cele mai nerăbdătoare 4 zodii

Răbdarea este o virtute, dar pentru mulţi dintre noi a devenit deja o problemă. Unii dintre noi nu gândesc de două ori înainte să acţioneze pentru a nu lăsa oportunităţile să zboare. Ei sunt cei care fac oamenii să se simtă grăbiţi.

Berbec. Când vrei ceva, vrei acum. Toată lumea se mişcă precum un melc în comparaţie cu tine.Poţi să-i învinovăţeşti?Eşti o zodie de foc, coordonată de Marte, planeta agresiunii şi instinctului animalic. Reacţionezi la fel de repede precum un animal de pradă.

Balanţă. Nu ai răbdare când eşti axat pe ceva.Elti cunoscut pentru faptul că menţii balanţa şi armonia. Mediezi conflicte şi faci pe judecatorul în situaţii de controversă. Eşti un semn de aer ceea ce te face foarte insistent când ştii foarte bine ce vrei. Ai o energie nesfârşită.

Săgetător. Niciodată nu vrei ca lucrurile să încetinească. Îţi place să fii într-o cursă interminabilă, plină de adrenalină. Nu contează pe ce eşti focusat. Nu te opreşti până nu îţi consumi toată energia. Partea bună este că te adaptezi uşor schimbărilor.

Capricorn. Nu-ţi place să aştepţi după alţii. Ai pretenţii foarte mari de la tine şi vrei ca totul să fie gata cât mai repede. Nu vrei să fii cel mai bun. Vrei să fii mai bun decât cel mai bun. Dacă cineva îţi stă în cale, s-ar putea să nu fi aşa înţelegător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.