Cele mai norocoase 3 semne zodiacale după ce Jupiter intră în Pești, pe 13 mai 2021

Cele mai norocoase 3 semne zodiacale după ce Jupiter intră în Pești, pe 13 mai 2021

Jupiter părăsește semnul zodiacal al Vărsătorului pe 13 mai pentru a intra în Pești, a douăsprezecea casă solară a spiritualității, unde va retrograda pe 20 iunie 2021, iar acest lucru schimbă lucrurile pentru câteva semne zodiacale într-un mod important.

Viața devine norocoasă pentru trei semne zodiacale în perioada în care Jupiter în Pești, între 13 mai și 28 iulie 2021.

Dar 13 mai – 28 iulie 2021 vor fi pline de speranță, creștere, expansiune mare și noroc – care se poate traduce în mai mulți bani, un nou loc de muncă sau o viață amoroasă înfloritoare.

Așadar, cine sunt cei norocoși începând cu această săptămână?

Există trei semne zodiacale în această săptămână care sunt cu siguranță în căutarea norocului, iar acest noroc intră în vigoare începând cu 13 mai, imediat după ce Jupiter intră în Pești, dar energia poate fi simțită și acum.

Ah, Jupiter, planeta creșterii și a expansiunii. Cu această planetă pe cer, intrând în Pești, ne uităm la un fel de oportunitate sălbatică pentru succes financiar… dacă se întâmplă să vă aflați sub aceste semne horoscopice. Peștii este un semn horoscopic foarte gânditor – împreună cu Jupiter, vorbim despre capacitatea de a gândi lucrurile în profunzime, astfel încât, atunci când acționăm în consecință, să ne garantăm succesul.

Berbecii au noroc din 13 mai

Norocosul număr 13 este pe cale să îți arunce lumea în aer (într-un mod FOARTE bun), dar totul ține de sincronizare, Berbec. Ține minte că este un tranzit care are loc pe 13 – asta înseamnă că trebuie să fii atent la ceea ce se întâmplă în viața ta în această zi, altfel s-ar putea să pierzi ceva.

FOLLOW ME

Acest lucru ar putea juca ca și cum ai face o investiție, sau… în jocuri de noroc. Despre asta este vorba în ceea ce privește norocul, nu? Norocul aleatoriu care se bazează pe o decizie nu atât de aleatorie… investește bani cu înțelepciune – fă bani din abundență mai târziu.

Ai putea, de asemenea, să lucrezi această ecuație în domeniul dragostei, al romantismului, al locului de muncă sau al călătoriilor, adică, dacă te decizi să mergi mai departe cu un plan (să inviți pe cineva la o întâlnire, să joci la loto, să ceri o promovare) – atunci, acesta este momentul să faci acest lucru.

Ce trebuie să faceți? Profită, Berbecule. Fii războinicul care ești și luptă pentru o mărire de salariu, cere o promovare, spune-i acelei persoane că o iubești, investește în acel lucru în care doar tu crezi… norocul este de partea ta; fă ceea ce trebuie.

Săgetătorii vor primi doar vești bune

Nu este nicio surpriză aici, Săgetătorule, deoarece ești guvernat de Jupiter și știi cât de largă este gama de efecte pe care le poate avea când vine vorba de gândire deschisă și de un potențial uriaș.

Pe 13 mai, tot ceea ce atingeți va deveni aur, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți foarte specific cu privire la ceea ce doriți să manifestați.

Vastitatea lui Jupiter funcționează în ambele sensuri, ceea ce implică faptul că are un potențial aproape infinit de a merge atât în direcția greșită, cât și în cea bună – și aici intervii tu.

Aveți liberul arbitru și sunt șanse mari să vă doriți o viață bună și fericită – profitați de ziua de joi pentru a vă concentra asupra a ceea ce vă doriți și eliberați în mod absolut ceea ce nu vă mai servește. Folosirea inteligentă a puterii din Pești te va ghida în ceea ce privește concentrarea ta, așa că avem în vedere ideea de a-ți manifesta voința, cu mare succes, pe baza credinței totale în capacitatea ta de a-ți crea lumea așa cum îți place.

Peștii dau lovitura la finalul săptămânii

Nativul din Pești va avea parte de o evoluție fericită în aproape toate domeniile vieții, începând cu 13 mai. În funcție de modul în care îți folosești magia Peștilor în această zi, ai putea afecta potențial restul vieții tale.

Activitatea lui Jupiter în Pești are o influență inteligentă asupra vieții tale de zi cu zi, ceea ce înseamnă că, alegerile tale în această zi vor fi inteligente, informate și echilibrate.

Nu este loc pentru drame și nici nu este o zi în care să-ți limitezi gândirea – Jupiter este planeta expansiunii, iar asta înseamnă că trebuie să-ți lărgești sfera posibilităților și să crezi din toată inima că ceea ce îți dorești este ceea ce poți obține. Așadar, dacă ai vrea să cumperi ceva special – ca și în cazul unei case – aceasta ar fi ziua în care să semnezi actele. Dacă ați dori să investiți – 13 mai 2021 este ziua în care trebuie să depuneți banii.

Iar dacă vă aflați la capătul primirii unui cadou bănesc din partea cuiva – deschideți mâinile și lăsați-l să curgă în direcția voastră. Nu vă îndoiți de nimic în această zi, deoarece există mult potențial pentru un câștig mare sau un upgrade satisfăcător de salariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.