Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste semne zodiacale, dezvăluite…

Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste semne zodiacale, dezvăluite...

Unele semne zodiacale par să atragă norocul oriunde merg, în timp ce altele au impresia că trag mereu picătura cea mai mică în tot ceea ce fac. Pentru a afla dacă aveți mai multe șanse să câștigați la loto sau să fiți victima unei serii de evenimente nefaste, haideți să analizăm mai atent care sunt semnele considerate cele mai norocoase, da?

Berbec: norocul lor poate fi lovit și ratat.

Atunci când Berbecul este pe val, tinde să fie cu adevărat pe val. Dar atunci când universul nu este de partea lor, se pot trezi având o serie destul de dură de ghinion. Trebuie să profite la maximum atunci când universul este de partea lor și să încerce să nu dea „totul pe față” atunci când nu este.

Taur: norocos în unele domenii… în altele nu prea.

Personalitatea Taurului tinde să fie extrem de norocoasă în unele domenii, în altele nu la fel de mult. Când vine vorba de carieră și de obiectivele lor financiare, tind să aibă totul în favoarea lor, dar în alte domenii (cum ar fi viața lor amoroasă!) pot simți uneori că pur și simplu nu pot prinde o pauză.

Gemeni: nu este chiar cel mai norocos semn din zodiac.

FOLLOW ME

Uneori, Gemenii pot avea senzația că întregul univers este împotriva lor. Ei pot încerca să facă tot ce le stă în putere pentru a se asigura că stelele se aliniază pentru ei, doar pentru a se trezi loviți de blocaj după blocaj după blocaj după blocaj. Nu este întotdeauna ușor să fii Gemeni.

Rac: norocul lor se poate schimba de la o zi la alta.

Norocul Racului se poate schimba dramatic în funcție de ziua din săptămână. Atunci când norocul este de partea lor, se pot trezi cu adevărat pe val, cu toate lucrurile care se așează perfect la locul lor. Dar atunci când rahatul lovește ventilatorul și norocul nu este de partea lor – lucrurile pot lua o turnură serioasă spre rău.

Leu: Cu siguranță sunt de partea norocoasă.

Personalitatea Leului este unul dintre acele semne care uneori pare că norocul este întotdeauna de partea lor, ceea ce duce adesea la invidie din partea altor semne mai puțin norocoase. Ei pot face ca lucrurile să pară aproape prea ușoare și ca și cum nu trebuie să se străduiască. Este doar unul dintre avantajele de a fi Leu.

Fecioară: au universul de partea lor.

Fecioarele tind să se descurce bine în viață parțial pentru că au o etică a muncii foarte bună. Dar, pe lângă asta, tind să fie și destul de norocoși. Combină aceste două caracteristici și este ușor de înțeles de ce deseori ajung să fie unii dintre cei mai de succes oameni din tot zodiacul.

Balanță: nu prea pot conta pe noroc.

Pentru Balanță norocul pur și simplu nu este ceva pe care se pot baza întotdeauna. Nu că ar fi deosebit de ghinioniști, dar nici nu le pică întotdeauna norocul în mână. Din fericire, Balanței oricum nu le place să se bazeze prea mult pe „noroc” pentru a merge înainte – în schimb, își fac propriul noroc prin muncă și perseverență.

Scorpionul: când vine vorba de noroc, ei se pricep la asta.

Când vine vorba de noroc, Scorpionii au cu siguranță un avantaj. Adesea se vor trezi că se împiedică de noroc fără să se străduiască mult de invidiat de cei din jurul lor. Ei trebuie doar să fie atenți să nu o ia de bună, altfel se pot trezi aruncând pe apa sâmbetei numeroasele oportunități pe care universul le acordă.

Săgetător: uneori se poate simți ca și cum toți ceilalți au parte de tot norocul.

Săgetătorul nu este genul care să își plângă de milă prea mult timp, dar nu se poate nega faptul că norocul lor poate fi destul de groaznic în anumite momente. Se pot trezi întrebându-se de ce alții din jurul lor par să prindă noroc după noroc, în timp ce ei trebuie să muncească mult mai mult pentru a ajunge în fruntea plutonului.

Capricorn: nici măcar să nu vorbești despre asta.

Oh, sărmanul Capricorn. Uneori pot munci atât de mult pentru a ajunge în față, doar pentru a găsi lucruri care sunt total scăpate de sub control, doar că îi dau înapoi de nenumărate ori. Pot avea impresia că seria lor de ghinion durează o eternitate, dar din fericire au etica muncii pentru a se ridica din nou, indiferent de câte obstacole le aruncă universul în cale.

Vărsător: norocul lor este peste tot.

La fel ca și personalitatea lor, norocul Vărsătorilor poate fi destul de imprevizibil. În unele zile vor fi sus cu totul merge bine pentru ei, iar în alte zile vor întâlni atât de mult ghinion încât vor simți că vor vrea să renunțe cu totul. Dar chiar și atunci când lucrurile nu merg bine pentru ei, ei au impulsul de a continua să lupte până când vor reuși să îndrepte lucrurile.

Pești: foarte norocoși în unele momente… și foarte ghinioniști în altele.

Pentru Pești, norocul lor poate fi destul de extrem, fie că este în bine sau în rău. Uneori vor da peste oportunități fenomenal de norocoase și se vor trezi atrăgând fără efort tot ceea ce își doresc. În timp ce în alte momente se trezesc atât de împotmoliți în timp ce universul le aruncă atât de mult ghinion încât le vine să plângă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.