Cele mai norocoase ZODII ale anului


Află cât de norocos ești anul acesta în funcție de ZODIE

Berbec

Eşti optimist. Vei trece prin perioade bune, prin perioade mai puţin bune, dar vei şti să le depăşeşti aşa cum trebuie. Vei avea parte de o nouă relaţie sau îţi vei îmbunătăţi actuala relaţie. Cu sănătatea stai bine chiar dacă mai întâmpini mici dificultăţi.

Taur


Este un an productiv din punct de vedere financiar. Dă tot ce poţi şi rezultatele se vor vedea la momentul potrivit. Dragostea poate fi prioritatea numărul unu în acest an. Însă, din punct de vedere medical, trebuie făcut mai mult sport.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Munceşte cât mai mult şi superiorii tăi te vor aprecia. Vei avea realizări remarcabile. Dragostea nu este punctul tău forte în acest an. Pe plan medical stai bine.

Rac

La începutul anului faci nişte cheltuieli nedorite. Dacă vrei o schimbare, acum este momentul. Viaţa amoroasă este cu năbădăi. Mănâncă cu grijă, menţine-ţi optimisul şi voia bună.

Leu

Situaţia financiară ţi se poate îmbunătăţi dacă te concentrezi un pic şi nu iei decizii pripite. Compromisurile într-o relaţie sunt o necesitate în acest an, pentru a trece cu brio peste obstacole.

Fecioară

Viaţa profesională este pe primul loc pentru tine în acest an. Schimbări majore se produc, dar şi cheltuieli neprevăzute. Familia este sursa de energie de care ai nevoie. Optimismul te ajută mult în această perioadă.

Balanţă

Este un an al investiţiilor şi schimbărilor pentru tine. Investeşti într-o locuinţă nouă după ce îţi schimbi jobul. Relaţia ta cu partenerul va deveni mult mai solidă. Sănătatea este posibil să slăbească cam pe la sfârşitul anului.

Scorpion

Acum este momentul să pui în aplicare ceea ce voiai demult să faci. Îţi place aventura aşa că acum ai ocazia. Va fi un an cald din punct de vedere sentimental. Ai girjă la stres. Nu te suprasolicita.

Săgetător

Creativitatea este punctul tău forte în acest an. Mizează pe ea şi vei prospera în carieră. Viaţa amoroasă poate prospera şi ea dacă eşti puţin atent. Vei fi afectat pe plan medical din cauza tulburărilor din viaţa ta.

Capricorn

Încearcă să nu cheltui totuşi foarte mult pentru că nu se anunţă o perioadă bună pentru tine. Vei învăţa că cea mai importantă caracteristică în relaţia ta este comunicarea. Menţine între ce mănânci şi mişcare.

Vărsător

Financiar, stai destul de bine în acest an. Nu îţi sunt recomandate achiziţiile scumpe. O nouă poveste de dragoste se întrevede la orizont. Evită alimentele bogate în grăsimi.

Peşti

Este un an bun pentru investiţii imobiliare. Însă, nu uita că orice detaliu contează. Nu te grăbi nici în relaţia ta cu partenerul. Nu acţiona la impuls şi să iei decizii pripite. Nu te suprasolicita şi mănâncă alimente cât mai proaspete.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.