Cele mai PASIONALE 5 ZODII. Ești printre ele?


Semnul zodiacal influențează într-un mod foarte important personalitatea oamenilor. Modul în care acționezi este influențat de zodie și acest lucru se vede și în modul în care o femeie iubește. Există câteva semne zodiacale care pot iubi mult mai adânc decât altele. Iată care sunt acestea

1. Berbec

Acesta este probabil unul dintre cele mai iubitoare dintre toate semnele zodiacale. Deși, la început, este dificil pentru Berbec să se deschidă în fața cuiva și să-și exprime sentimentele, el întotdeauna este convins că dragostea este unul dintre cele mai frumoase lucruri care pot fi experimentate. Acest lucru îi face să iubească cu multă pasiune.

2. Rac


Femeile care s-au născut între 22 iunie și 22 iulie sunt pur și simplu cele mai bune,nu va exista niciodată cineva care să se simtă atât de bine cu o altă persoană. Deși au suisuri și coborâșuri emoționale care tind să se miște ca un crab și se ascund în acea cochilie mare, de obicei iubesc intens. Iubirea, sentimentele și imaginația maternă sunt abilitățile lor forte. Iubesc vara si sunt incredibil de distractive.

Le place să aibă grijă de oamenii pe care îi iubesc, pe lângă faptul că simt dragostea atât de puternică încât, dacă sunt îndrăgostite, vor face mereu tot ce le stă în putință pentru a-și face partenerul fericit.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Taur

Persoanele născute între 19 și 20 mai sunt guvernate de Taur. Taurii sunt ființe extrem de puternice și de încredere, pe lângă faptul că atunci când vine vorba de dragoste, ei oferă unele dintre cele mai frumoase momente celor pe cei pe care îi iubesc. Cei care sunt guvernați de acest semn sunt, de obicei, cei mai buni în intimidate. Venus este planeta lor, prin urmare, atunci când se îndrăgostesc oferă totul și nu există ceva mai important. Le place să-și facă partenerii să se simtă bine și să-I răsfețe.

4. Balanță

Balanțele doresc să fie în armonie cu toată lumea din jurul lor, sunt prietenoși și iubesc să împărtășească totul cu cei dragi. Nu le plac conflictele și, din acest motiv, ele sunt, de obicei, genul de partenere care se uită cu greu. Cred cu tărie că totți oamenii sunt făcuți pur și simplu pentru a iubi și a fi iubiți. Ei nu cunosc limite când vine vorba de a oferi iubire altora.
Le place echilibrul și suferă enorm atunci când sunt trădate.

5. Capricornul

Acest semn aparține persoanelor care s-au născut între 22 decembrie-19 ianuarie. Capricornul este un iubitor de familie, tradiție, fiind ființe foarte discrete. Capricornii sunt persoane extrem de responsabile și practice, din acest motiv, intrarea într-o relație cu un Capricorn este o mare decizie și, de asemenea, o responsabilitate.

Capricornii sunt extrem de maturi, datorită faptului că doresc o relație responsabilă și urăsc să fie dezamăgiți. Deci, probabil, ei nu se vor deschide total de la început, dar relațiile serioase sunt cel mai important lucru pentru ei. Din moment ce sunt atât de dedicați muncii lor, este firesc ca și în dragoste să fie la fel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.