Compatibilitate Berbec: cu cine se potrivește acest semn

Berbecul – primul semn al zodiacului – este cunoscut pentru energia sa înflăcărată, impulsivitatea incitantă și dorința insațiabilă de a fi cel mai bun. Într-o zi minunată, să te întâlnești cu un Berbec este ca și cum te-ai asocia cu un războinic feroce și de neoprit. Într-o zi proastă, însă, voința puternică și crizele de furie ale Berbecului pot deveni un pic juvenile. Ei pot deveni irascibili dacă nu au parte de suficientă afecțiune fizică, incluzând atât îmbrățișările cât și sexul.

Împerecherea cu un Berbec nu este pentru cei slabi de inimă, dar semnele de foc colegi Leu și Săgetător nu au nicio problemă în a ține pasul cu acești berbeci sprinteni. Leul și Săgetătorul sunt inspirați de entuziasmul și determinarea Berbecului, care, în cele din urmă, le aprind propriile pasiuni antreprenoriale și energia creativă. Un parteneriat între Berbec și Balanță merită, de asemenea, explorat, deoarece aceste semne oferă contrabalansul atât de necesar pentru a-și susține reciproc cele mai bune calități.

Semnele mai conservatoare Rac și Capricorn pot avea dificultăți în a gestiona energia spontană a Berbecului. În mod similar, Berbecul poate deveni plictisit de itinerariile atent planificate ale acestor semne. Dacă acești berbeci se regăsesc cuplați cu sensibilul Rac, natura lor impulsivă va beneficia de pe urma învățării de a încetini (din când în când) și de a aprecia laturile mai blânde, mai nuanțate ale vieții.

Cea mai bună compatibilitate: Berbec și Vărsător

Nu există niciodată un moment de plictiseală între un Berbec și un Vărsător, ceea ce face ca relația lor să fie extrem de interesantă. Ambele semne sunt nebunește de aventuroase, așa că sunt mereu gata de orice – în dormitor și în afara lui. Le place să încerce lucruri noi și se asigură că se simt bine în acest proces. Le place în mod special să facă lucruri împreună ca o echipă.

În timp ce alte cupluri s-ar putea să se plictisească unul de celălalt, aceștia doi rămân puternici și se bucură mereu de compania celuilalt. Dar amândoi știu importanța de a ieși cu prietenii și de a avea și ceva timp solo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.