Compatibilitate Pești: ce zodie se potrivește cu acest nativ

Peștii din alte lumi sunt cunoscuți pentru dispozițiile lor dulci, creativitatea fermecătoare și clarviziunea puternică. Acest semn de apă (ultimul din zodiac) poate capta energii, aure și expresii nonverbale. Sunt foarte deschiși la minte și se pot descurca bine în relații deschise. Creaturile de mare cu mentalitate asemănătoare, Racul și Scorpionul se potrivesc foarte bine cu ei. Spre deosebire de peștii de mare adâncime, crabii și scorpionii pot merge pe uscat, așa că un parteneriat cu acești colegi semne de apă poate fi în același timp satisfăcător din punct de vedere emoțional și extrem de împământenitor pentru Peștii oceanici. De asemenea, ei pot crea un parteneriat puternic cu semnul său opus, Fecioara. Fecioarele și Peștii sunt amândoi generoși, iar aceste două semne pot beneficia de bunătatea și sprijinul celuilalt.

Peștii pot fi ușor răniți, iar Gemenii și Săgetătorii, care vorbesc repede, pot deveni frustrați de ego-ul lor delicat. Gemenii și Săgetătorii, între timp, pot răni involuntar sentimentele lor, făcându-i pe acești pești blânzi să se îndepărteze înotând. Dacă sunt în parteneriat cu un Gemeni sau Săgetător, Peștii ar trebui să își amintească să nu ia lucrurile prea personal și să ia în considerare să emuleze unele dintre sensibilitățile extrovertite ale acestor semne.

Compatibilitate maximă: Peștii și Scorpionul

O altă pereche care este foarte intuitivă unul pentru celălalt este cea formată din Pești și Scorpion. Aceste două semne zodiacale pot intra unul în mintea celuilalt și pot ști ce gândesc aproape la fel de bine ca și cum ar gândi ei înșiși. Dar nu se ocupă doar de intelect, ci amândoi au o foame de a înțelege corpul și sufletul celuilalt și de a afla ce îl face pe celălalt să funcționeze.

Vor să știe totul despre celălalt pentru că au un mare respect pentru celălalt semn. Pasiunea este la înălțime cu acest cuplu și nu se tem să fie romantici, indiferent cât de sentimental și exagerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.