Compatibilitate Rac: cu cine se potrivește această zodie

Racul este un semn de apă guvernat de Lună. Deși Racul lunar este o creatură extrem de sensibilă, el trebuie să stabilească încrederea și loialitatea înainte de a-și dezvălui vulnerabilitățile. În consecință, celelalte semne de apă, Scorpionul și Peștii, sunt parteneri extraordinari pentru dulciurile Racului, deoarece sunt cunoscute pentru intuiția și abilitățile lor psihice incredibile. Atunci când sunt cuplate, aceste semne pot comunica adesea prin exprimare nonverbală (poate chiar telepatică). Deși este un semn mai puțin emoțional, Capricornii, care lucrează din greu, apreciază profund sensibilitatea Cântecului. O pereche Capricorn și Rac este ideală pentru conviețuire, deoarece aceste semne opuse se bucură amândouă de cuibărit și de construirea unor spații sigure. La fel ca și Capricornul, Racul tinde, de asemenea, să aibă o latură perversă foarte sălbatică, care nu se teme să facă mizerie. Nu te lăsa păcălit de puloverele lor!

Acest semn se poate lupta cu confruntarea directă și, la fel ca animalul lor spiritual astrologic (crabul), preferă să ocolească situațiile dificile. Berbecul deschis și Balanța diplomatică nu sunt încântați de tendințele pasiv-agresive ale Racului, iar întâlnirile Racului cu aceste semne se pot dovedi provocatoare. Atunci când fac pereche cu Berbecul sau Balanța, Racul ar trebui să adopte o abordare mai directă a rezolvării conflictelor. Berbecul și Balanța vor aprecia onestitatea Racului, iar această comunicare deschisă va permite acestor semne să formeze o legătură de nezdruncinat.

Cea mai puternică potriviere: Rac și Pești

Racul și Peștii sunt două semne de apă rece și au instinctiv o conexiune cosmică masivă. Ei lucrează bine împreună pentru că fiecare știe exact cine este celălalt și sunt mândri de asta. Aceste semne au, de asemenea, un simț foarte puternic al propriei persoane, ceea ce îi face să poată forma cu ușurință o legătură solidă care poate dura.

Pentru ca lucrurile să fie și mai bune, au trăsături individuale foarte compatibile care se îmbină foarte bine. Peștii se concentrează pe conexiunea cu ceilalți, în timp ce Racul este dedicat îngrijirii celor din jurul lor. Acest lucru le permite celor doi să lucreze bine. Rezultatul final este o conexiune profundă, mentală, care nu este ușor de îndepărtat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.