Compatibilitate Săgetător: cum e viața amoroasă a acestui semn

Săgetătorul, simbolizat de arcaș, este mereu pregătit pentru o aventură. Aceste semne de foc sunt filozofi, savanți și exploratori înnăscuți, recunoscuți pentru poveștile lor captivante și umorul lor contagios. Au tendința de a avea apetit sexual epic și pot fi chiar niște frângere de inimă. Cheia pentru a cuceri un Săgetător este să îl lași să își păstreze libertatea. Berbecul și Leul, cu mentalități asemănătoare, completează perfect focul săgetătorului: Atunci când aceste semne înflăcărate se leagă, cuplul beneficiază de un parteneriat pasional, creativ și palpitant. Semnul opus Gemeni este, de asemenea, o potrivire extraordinară, deoarece atât Gemenii, cât și Săgetătorii cred în trăirea vieții la maxim, iar aceste semne inversate își pot susține reciproc călătoriile spre autoactualizare.

Deoarece acest semn își urmărește mereu săgeata, acești arcași au reputația de a fi nesiguri și nestatornici. Logicele Fecioare și sentimentalii Pești sunt ușor de rănit de abordarea fără menajamente a vieții de către Sag. Dacă face pereche cu o Fecioară sau un Pești, Săgetătorul ar trebui să se asigure că își tratează iubitul ca pe copilotul lor. Includeți semnul de pământ sau de apă în aventurile voastre și nu uitați să vă cereți scuze pentru orice sentimente rănite.

Săgetătorul și Berbecul – de ce se potrivesc atât de bine

Săgetătorul și Berbecul sunt amândoi semne de foc, așa că te poți aștepta la o pasiune fierbinte serioasă între cei doi, formând o pereche dinamită. Ei au cantități nebănuite de energie de adus în relație, care devine doar mai puternică pe măsură ce aceasta continuă să înflorească. Și amândoi apreciază entuziasmul sălbatic al celuilalt pentru cealaltă persoană și pentru viața din jurul lor.

În timp ce în unele cazuri contrariile se atrag, aceste două semne arată că a fi mai asemănători vă poate aduce și mai aproape. Acesta este un cuplu care poate trece cu putere peste orice le-ar scoate viața în cale, și o vor face împreună cu mult avânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.