Compatibilitate Taur: cu cine face cea mai bună pereche

Taurii sunt semne de pământ cunoscute pentru caracterul lor practic, romantismul și aprecierea lucrurilor frumoase din viață. Le place să-și răsfețe simțurile prin țesături moi, arome încântătoare și preparate culinare delicioase (acest semn de pământ este cunoscut pentru pofta de dulce). Senzualitatea lor se transpune în dormitor, iar un Taur va face din facerea dragostei o experiență decadentă pe care nu o va uita niciodată. Pragmatica Fecioară și harnicul Capricorn sunt fermecați de calitățile venusiene ale Taurului și admiră conștiința lor pentru luxul vieții.

Semnul opus Scorpionului este, de asemenea, o pereche interesantă pentru Taur: Scorpionul și Taurul sunt amândoi asociați cu transformarea (reprezentată de toamnă și primăvară), iar atunci când se potrivesc, aceste semne inversate pot împărtăși lecții valoroase despre schimbare și regenerare.

Acest semn are, de asemenea, reputația de a fi încăpățânat și încăpățânat. Taurii se pot trezi cu coarnele blocate cu alte semne încăpățânate precum Leii și Vărsătorii. Niciunuia dintre aceste semne nu îi place să se clintească, așa că un parteneriat cu oricare dintre aceste semne se poate simți adesea ca o luptă de braț. Taurii care se găsesc implicați cu un Leu sau Vărsător ar trebui să se concentreze pe compromis, răbdare și flexibilitate pentru a asigura o relație sănătoasă, care să meargă înainte.

Cea mai bună potrivire: Taur și Rac

Taurul și Racul se înțeleg serios unul pe celălalt. Aceste două semne zodiacale funcționează bine unul cu celălalt pentru că au o legătură strânsă atât fizic, cât și emoțional. Ei se înțeleg unul pe celălalt în interior și în exterior, ceea ce ajută să permită ca legătura lor să se aprindă și mai mult pe măsură ce relația crește.

Există, de asemenea, o mare apreciere unul pentru celălalt, deoarece ambele semne apreciază cine este celălalt și ce are de oferit. Acest cuplu este puternic pentru că fiecare dintre ei știe cum să se completeze cu ușurință, ceea ce face ca dragostea să fie una de lungă durată și greu de găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.