Compatibilitate Vărsător: cu cine se potrivește acest semn

Vărsătorii progresiști sunt cunoscuți pentru umanitarismul lor. Aceste semne de aer se bucură de gândirea la nivel înalt și sunt motivați de munca cu mentalitate egalitară care inspiră, revoluționează și îmbunătățește societatea. Decăderea romantică a purtătorilor de apă poate fi faptul că pot acorda mai multă atenție societății în general decât celor apropiați. Semnele de aer asemănătoare Gemeni și Balanță apreciază energia Vărsătorului; viziunea lor de ansamblu pregătește terenul pentru ca Gemenii să exploreze și Balanța să performeze. În mod similar, Vărsătorii apreciază intelectualismul mai lejer al Gemenilor și Balanței. Atunci când Vărsătorul face pereche cu un Leu, combinația de aer și foc ar putea forma un duo surprinzător de dinamic. Cum Leul reprezintă regele, iar Vărsătorul simbolizează poporul, acest cuplu are o înțelegere cuprinzătoare a complexității societății.

Uneori, idealismul Vărsătorului poate deveni justițiar. Taurul și Scorpionul se pot simți atacați de moralitatea lor strictă, iar Vărsătorii pot fi descurajați de tendințele hedoniste ale acestor semne. Dacă un Vărsător se asociază cu un Taur sau un Scorpion, semnul de aer ar trebui să lucreze pentru a deveni mai tolerant față de diferitele viziuni ale lumii și să învețe să aprecieze fizicul brut al acestor semne extrem de senzuale.

De ce se potrivesc cel mai bine: Vărsător și Gemeni

Vărsătorul și Gemenii sunt ambele semne de aer care au o conexiune psihologică ucigătoare. Și merge adânc – foarte adânc, cum ar fi terminarea propozițiilor celuilalt. Relația lor este aproape mistică pentru că este una pe care nimeni altcineva nu o poate înțelege. La urma urmei, doar ei știu ce se întâmplă în capul lor și al celuilalt.

Ei obțin ceea ce funcționează pentru ei și nu le pasă că alții ar putea să nu vadă asta. Și, deși ambele semne au un puternic simț al individualității, nu lasă ca acest lucru să le afecteze relația. De fapt, nu face decât să o întărească. Dar, în cele din urmă, acești doi aleg să pășească prin viață mergând braț la braț pentru că preferă să fie împreună decât să fie despărțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.