Cu ce te surprinde 2018 în funcție de ZODIE: zodiile care au noroc, bani și fericire

2018 va fi un an plin de surprize pentru toți nativii. Unii pot avea noroc și pot obține ceea ce își doresc fără niciun efort, iar altora li se oferă oportunități și trebuie să fie pregătiți pentru a le lua. Află în ce categorie te încadrezi.

Berbec

Starea de sănătate nu este foarte bine văzută. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că vor fi probleme minore și cu ocazia aceasta poți să îți faci mai multe investigații și să scapi de probleme mai vechi odată pentru totdeauna. Planul profesional însă va fi plin de surprise. Se prevede o evoluție în carieră.

Taur

Dacă încetezi să îți arăți nemulțumirea pentru orice lucru minor, vei observa că lucrurile s-au așezat frumos pentru tine pe toate planurile. Ai parte de echilibru, ba chiar mai mult, de surprize atât la capitolul dragoste, dar și finanțe.

Gemeni

FOLLOW ME

Anul acesta vine cu un plus de noroc la bani. Și nu din senin, pentru că vei fi foarte inventiv și muncitor iar roadele muncii tale vor apărea de îndată.

Rac

Anul acesta ți se va schimba viața. Cel mai probabil primești o veste care are legătură cu panul sentimental. Dacă ești singur, găsești un partener pe măsura așteptărilor tale.

Leu

Dacă ar fi o loterie a carierei, te poți considera norocos pentru că anul acesta se poate spune că o vei câștiga.

Fecioară

Dacă nu ai avut curajul să îmbrățișezi o schimbare și să îți urmezi un vis, anul acesta pare că te urmează el pe tine și ajungi acolo unde ți-ai dorit mereu.

Balanță

Dacă erai în așteptarea jumătății tale, anul acesta te poți considera norocos. Apare de acolo de un nu te așteptai. O persoană va apărea în viața ta și va schimba totul.

Scorpion

Nu ești genul de persoană care să își facă planuri de viitor, însă ar trebui să începi să o faci, anul acesta mai multe lucruri s-ar putea să te ia prin surprindere. Vor apărea noi oportunități pe care poți să le ratezi ușor dacă nu ești atent.

Săgetător

Anul acesta te vei simți prins între carieră și dragoste și vei simți nevoia de a face o alegere. Dacă simți că nu poți urma ambele planuri încearcă să nu fii egoist și să te gândești mai mult și la partener.

Capricorn

Anul acesta atingi vârful în carieră, cel puțin pentru moment. Așadar, e vremea să te ocupi mai mult și de dezvoltarea personală, poate să îți găsești un nou hobby. Ai nevoie să evadezi din rutină și ți se va oferi șansa.

Vărsător

Nu te așteaptă un an foarte bun în ceea ce privește relația cu familia. Așadar ar trebui să îți dedici mai mult din timp pentru rezolvarea acestor conflicte. Chiar și pe plan social lucrurile pot să scârțâie și poți pierde câțiva prieteni.

Pești

Până în vară nu prea ai timp de relaxare. E un an în care trebuie să muncești mult pentru visurile tale. În plus, și pe plan financiar trebuie să fii mai temperat. Concentrează-te pe carieră și vei ajunge acolo unde îți propui pentru că șanse vor fi destule.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.