Cu ce VEDETĂ te asemeni în funcție de ZODIE

Descoperă-ți geamănul celebru în funcție de zodie și află dacă aveți ceva în comun

Îți vine să crezi sau nu, dar semnul zodiacal poate spune o mulțime de lucruri despre o persoană. Este extrem de important să descoperi alte persoane care au aceeași zodie cu tine și să vezi dacă aveți lucruri în comun. Și mai interesant este să faci acest experiment cu o celebritate.

Iată o listă cu semnele zodiacale ale celebrităților și trăsăturile lor. Astfel, îți vei putea găsi geamănul

1. Berbec: Emma Watson

Trăsături specifice: curaj, încredere, determinare, entuziasm, optimism și pasiune. Emma Watson este cu siguranță o persoană pasionată și hotărâtă. Alți Berbeci: Lady Gaga, Kourtney Kardashian, Brendon Urie

2. Taur: George Clooney

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Taurii sunt fiabili, răbdători, practici, devotați, responsabili și stabili. Aceștia vor să fie mereu înconjurați de frumusețe, iar George Clooney este exemplul perfect.  Alți Tauri: Dwayne (The Rock) Johnson, Adele și Billy Joel.

3. Gemeni: Kanye West

Gemenii sunt blânzi, afectuoși, curioși, adaptabili și au abilitatea de a învăța rapid lucruri noi și de a veni cu idei bune. Poate pare ciudat, însă Kanye West are aceste trăsături. Gemenii iubesc muzica și, dupa cum se și spune, sunt două personalități diferite într-o singură persoană, astfel viața lângă o persoana de acest fel este destul de interesantă. Alți Gemeni: Angelia Jolie, Johnny Depp, John F. Kennedy și Donald Atu, Marilyn Monroe

4. Rac: Selena Gomez

Puncte forte: tenacitate, imaginație, sensibilitate, persuasivitate. Racul este o persoană foarte sensibilă, intuitivă. Se îndreaptă către artă și ține la toți cei din jur. Alți Raci: Tom Hanks, Meryl Streep, Prințesa Diana.

5. Leu: Barack Obama

Leii sunt creativi, pasionali, generoși, veseli și plini de umor. Leii sunt lidei înnăscuți, extrem de creativi, încrezători și generoși. Alți Lei: Jennifer Lopez, Madonna și Sandra Bullock.

6. Fecioara: Beyonce

Fecioarele sunt loiale, analitice, amabile, harnice și practice. Sunt foarte meticuloase și obiective și au vise clare.  Alte Fecioare: Blake Lively, Jennifer Hudson, Printul Harry.

7. Balanță: Kim Kardashian

Punctele forte ar fi faptul că sunt persoane diplomate și foarte sociabile. Kim urăște singurătatea și iubește frumosul. Balanțelor le place armonia și dreptatea. Nu suportă conflictul. Alte Balanțe: Eminem, Kate Winslet și Zac Efron.

8. Scorpion: Drake

Scorpionii sunt prieteni curajoși, pasionali, încăpățânați și sinceri.  Aceștia iubesc adevărul și faptele, dar urăsc oamenii necinstiți. Scorpionii sunt, de asemenea, detul de geloși și neîncrezători.  Alți Scorpioni: Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway și Hillary Clinton.

9. Săgetător: Nicki Minaj

Săgetătorii au drept caracteristici forte generozitatea și simțul umorului. Sunt extrovertiți și idealiști, se adaptează ușor la orice schimbare și au un simț al umorului bine dezvoltat. Sună a Nicki Minaj, nu? Miley Cyrus, Jay-Z și Britney Spears sunt unele dintre numeroasele vedete ale acestei zodii.

10. Capricorn: John Legend

Capricornii sunt responsabili, disciplinați și știu să se controleze în orice situație. Pot fi buni manageri.  John Legend este cu siguranță responsabil, independent și iubește muzica și familia. Alți Capricorni: Jan Jones, Eddie Redmayne și Bradley Cooper.

11. Vărsător: Harry Styles

Persoanele ce se află sub acest semn zodiacal sunt originale, independente, au spirit umanitar și le place să evolueze.  Harry Styles este un exemplu concret. Este atât liniștit, cât și energic.  Alți Vărsători: Oprah Winfrey, Ashton Kutcher și Ed Sheeran.

12. Pești: Rihanna

Peștii sunt persoane cu spirit artistic, sunt blânde, intuitive și înțelepte. Muzica este una dintre pasiunile lor.  Rihanna este cu siguranță pasionată de muzică și este o artistă desăvârșită. Peștii sunt foarte buni în ceea ce fac. Alți Pești: Adam Levine, Kesha și Justin Bieber.
Tu ți-ai găsit geamănul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.