Cu ce zodie ești TOTAL INCOMPATIBIL? Vezi aici de cine să te ferești

Suferința în dragoste poate duce la o decepție serioasă. Poți avea o depresie cu care să te lupți ani de zile și cu toate astea cel mai incitant sentiment este dorința atunci când ești conștient că nu se mai poate face nimic.

În acest articol vom vorbi despre cele mai mari incompatibilitati ale zodiilor.

Berbec – Scorpion

Te simți atras de cineva la fel de pasional și exploziv ca și tine, iar Scorpionul ar putea fi acela. Din păcate, aceasta nu este o relație de durată. Sunteți ca apa și focul. Sunteți două firi încăpățânate. În timp ce Berbecul tânjește să fie în centrul atenției, Scorpionul poate fi foarte gelos.

Taur – Vărsător

Taurul poate fi atras de complexitatea Vărsătorului, însă pentru o relație fericită trăsăturile lor nu sunt compatibile. Le lipsește comunicarea. În timp ce Vărsătorul nu dă explicații pentru nimic, Taurul vrea să argumenteze tot, de aici pornesc cele mai mari scandaluri.

FOLLOW ME

Genemi – Rac

Sunt într-o ceartă continuă. Relația dintre ei este toxică cu schimbări dese de spirit. La început pare că discuțiile spirituale i-au apropiat, în schimb, pe parcurs există momente dese în care dau vina unul pe celălalt. Racii vor un mediu liniștit, în timp ce Gemenii sunt mai agitați.

Rac – Vărsător

Poate fi pasiune la început, dar apoi amândoi formează un mediu în care amândoi se simt sufocați. Natura Racului de a fi în siguranță și liniște nu îi permite Vărsătorului viața agitată și plină de încurcături pe care și-o dorește.

Leu – Taur

Din exterior ar putea părea a fi un cuplu pternic care poate trece peste orice. Adevărul este că sunt firi orgolioase și diferite. Nu ar lăsa niciunul de la el pentru a îndrepta situația.

Fecioară – Gemeni

Este doar o aparență că sunt cu adevărat fericiți. În timp, își vor da seama că nu au subiecte comune și își vor pierde interesul. Așa vor ajunge la monotonie. Pentru ei, relația lor este doar un joc care nu o să aibă niciun câștigător.

Balanță – Pești

Deși te simți aras de misterul în care sunt învăluiți Peștii, cu timpul vă veți da seama că nu puteți face față realității cuplului cu acest nativ. Vă sabotați singuri relația încercând să faceți liniște în jurul vostru.

Scorpion – Gemeni

O relație se bazează pe valori comune, iar această combinație cu siguranță nu oferă liniște în cuplu. Deși pe plan sexual sunt mai mult decât potriviți, cu timpul vor apărea frustrări. Ambii sunt extrovertiţi şi egocentrici şi îşi doresc să fie sub lumina reflectoarelor. Vor fi ușor păcăliți de dubii care vor apărea între ei.

Săgetător – Capricorn

Sunt două zodii puternice care știu ce vor și stiu să se impună. Lipsește chimia dintre ei, iar viața sexuală ar putea să nu fie chiar atât de grozavă. Vor lupta unul împotriva celuilalt deși la început își pot face speranțe.

Capricorn – Berbec

Poate fi o relație intensă la început, dar distrugătoare pe termen lung. Capricornul are nevoie să-și facă planuri, în timp ce Berbecul este spontan. Poate doar dorința de a-și realiza protectele de muncă i-ar putea uni, însă asta nu e suficient.

Vărsător -Leu

Ar putea fi o relație frumușică, dar la un moment dat drumurile se vor separa. Faptul că sunt firi libertine și își vor oferi spațiul de care au nevoie îi încântă, însă și orgoliul îl au la fel de mare și nu dau semne că ar fi în stare să mai lase de la ei pentru a funcționa lucrurile.

Pești – Berbec

Berbecul va fi atras de calmul și tandrețea Peștilor, dar în timp, impulsivitatea Berbecului poate distruge această armonie pe care Peștii și-o doresc atât de mult. Ar putea forma un cuplu frumos, dar sunt mult mai diferiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.