Cum face o Crăciuniţă cumpărături de Crăciun! Click aici ;)

Ne plac tradiţiile. Mai noi sau mai vechi :))). Şi când spun noi mă gândesc la traficul infernal, goana după cadouri, mâncatul 😀 şi iar alergatul ca să fim în rândul lumii.
Puteam să ratez vreuna dintre ele? Sigur că nu. Aşa că am început programatic: cadourile. De trafic nu vă mai spun pentru că îmi propun să sar peste chestiunile care ne agită şi ne întristează. Măcar de Crăciun.
Se apropie Ajunul şi am alegat pee la toate magazinele pentru…ceva pentru fiecare. Sora, mama, tata. Soţul şi copiii. Sper să vă inspire alegerile mele şi să profitaţi de ultima zi dinainte de Crăciun pentru a face pe cineva fericit. 😉
Pentru sora mea am ales cercei de la Swarovski. De vreme ce suntem noi”sore” (e gluma noastră:)) ) şi avem aceeaşi pasiune: cerceii.
img_5048-1-6496743
Pentru mama am ales un palton colorat de la Karen Millen. Acum să vedem şi când o să îl poarte în iarna aceasta care se dezice de orice adiere de vând, firicel de ger sau fulg de nea…
img_5119-6112972
…şi am păstrat linia şi pentru tata. Un fular de la Ego Men’s Fashion Concept. Frigul să vină…
img_5124-4939845
Pentru soţ mi-aş fi dorit să pot alege unul dintre cele două ceasuri, dar bugetul mosului este limitat, aşa că va primi….ca şi tata, un fular :)))))).
img_5087-2557245
Pentru copii am făcut o oprire la NEXT, parcă mă strigă toate lucruşoarele acelea să le iau acasă. Am ieşit, aşa cum bine vedeţi, cu umerii cocoşaţi de greutatea cadourilor pentru cei mici: copiii şi finuţii :))).
img_5135-4810093
Lista nu se încheie aici, am inclus şi cadouri pentru toţi prietenii dragi sufletului meu, dar cum ştiu ca aveţi multe pregătiri de făcut rămâne să povestim cu altă ocazie ;).
Hai să aveţi şi voi un moş încărcat!
PS: să îmi spuneţi şi voi ce aţi primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.