Cu Ela la doctor I Episodul 7. Dr. Anna Douglas, chirurg & estetician, ne dezvăluie secretele frumuseții

Cu Ela la doctor I Episodul 7. Dr. Anna Douglas ne dezvăluie secretele frumuseții

Care sunt secretele menținerii tinereții și frumuseții? – Dr. Anna Douglas Crăciun, medic chirurg și estetician | Noul episod din Podcastul #CuElaLaDoctor dezvăluie informații prețioase pentru femei și nu numai.

Care este principalul produs pe care îl recomandă un medic estetician?

Cu certitudine, experții vor spune clar și răspicat că produsul esențial este crema cu factor de protecție solară. SPF-ul este benefic pentru ca reduce efectele negative ale razelor UV, care provoaca riduri.

Un alt produs recomandat de specialist este serumul adecvat tipului de ten, iar diagnosticarea se poate face la cabinetul esteticianului.

„Serumul este acel produs care conține un complex de ingrediente. Însă pentru a fi eficiente aceste ingrediente, trebuie să aplicăm o cremă de sigiliu, după cum o numesc eu. Chiar dacă ai ten gras, crema hidratantă nu trebuie să lipsească din rutina noastră. Și tenul gras are nevoie de hidratare”, explică Dr. Anna Douglas, medic estetician.

Trei tratamente la care medicul estetician Dr. Anna Douglas nu ar renunta niciodata

„Nu aș renunța la toxina botulinică. O fac de 11 ani, de trei ori pe an, cu regularitate. Este tratamentul care mi se pare că-ți ia 10 ani de pe față. Nu aș renunța la acidul hialuronic, pentru că îți face pomeții definiți. Atenție, nu volumizați, ci ridicați. Și nu aș renunța niciodată la tratamentele de hidratare și la curățarea facială”, spune specialista Dr. Anna Douglas, chirurg & estetician.

Ce se mai poartă în materie de frumusețe? Un ten curat

Săptămânal, pe Youtube, Ela Crăciun realizează un interviu cu un medic sau un specialist în domeniul sănătății care să răspundă la întrebările voastre!

Episodul integral îl poți urmări pe Youtube, unde te invit să te abonezi la canalul de podcasturi Cu Ela la doctor

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.