Cum a fost la cumpărături cu Alex și Alesia

Am clipit puțin și din martie ne-am trezit deja în septembrie. Știți cum îți dai seama cel mai ușor cât de repede trece timpul? Când te uiți la copii și îi îmbraci în hainele pe care le-ai cumpărat în primăvară. Nu știu cum e la voi, dar Alesiei i-au rămas scurte toate tricourile, iar de pantalonași și fuste scurte nici nu mai încape discuție, parcă le-am luat acum 3 veri, nu acum 3 luni. :))

În articolul de azi o să vedeți ce ținute și-au ales Alex și Alesia pentru toamna asta, dar cum și cum puteți beneficia de oferte speciale și reduceri dacă deveniți membri ai programului de loialitate H&M (noi am avut reducere de 20% la toate produsele alese).

De Alex… ce să vă mai zic, mă uit la el și nu îmi vine să cred. Din martie a stat numai la Sinaia, cu părinții mei. Nu a vrut să mai vină și pe la București de teamă să nu-l plângă prea tare animalele lui, așa că a rămas și el tot cu hainele pe care le avea. Cu multe rugăminți l-am convins să vină cu noi la mare și cred că norocul nostru a fost că urma să avem un botez în familie de la care nu putea să lipsească, așa a văzut și el Bucureștiul 3 zile vara asta.

Pont pentru cumpărături: programul de loialitate H&M

Cum știam că altă șansă până începe școala nu o să mai am cu el, am mers la cumpărăturile de toamnă la sfârșitul lunii august și l-am echipat complet. Colecția de toamnă era deja la rafturi în H&M, nu era deloc aglomerat și am găsit o mulțime de lucruri simpatice.

Pentru că ne-am înscris în Programul de Loialitate, ne-am bucurat și de un discount de 20%. Dacă nu știți încă în ce constă Programul lor de Loialitate, puteți afla mai multe despre ofertele lor AICI. Puteți să vă faceți cont foarte ușor în aplicația H&M sau la ei pe site și veți avea mai multe beneficii și reduceri atunci când mergeți la cumpărături.

Eu am plecat cu o listă de cumpărături în minte și i-am rugat pe copii să își facă 3 ținute: una de mers la școală, una de ieșit în oraș și alta de petrecere. Puteți să vedeți în video cum s-au descurcat:

 

Ce ținute și-au ales Alex și Alesia

După cum ați văzut și voi, Alesia zburda ca un fluturaș printre raioane. Îi place să își aleagă singură hainele acum, le asortează, le accesorizează, pe mine mă întreabă la sfârșit doar dacă îmi place.

Ținutele pe care și le-a făcut în H&M mi s-au părut superbe, așa cum spuneam și în video, mi-aș dori să mai fiu și eu la vârsta la care să le pot purta. Preferata mea este cea de școală, dar aștept să aud și părerea voastră.

Ținute Alesia

 

 

 

Ținute Alex

La Alex, a fost nevoie de ceva implicare și din partea mea, dar și a Alesiei, care mă auzea spunând ce îi trebuie și mergea și ea să caute. Ce să mai, a fost un răsfățat. Îmi place mult cum au ieșit și combinațiile lui, iar cu cât mă uit mai mult la pozele lui, cu atât îmi dau seama cât de mult a crescut peste vară și parcă nu-mi vine să cred ce repede trece timpul și că urmează să intre în clasa a 8-a.

Aștept să îmi spuneți ce ținută vă place mai mult dintre cele alese de Alex și Alesia, dar și cum v-ați pregătit voi pentru toamnă.

Mult spor cu pregătirile pentru școală și nu uitați să vă interesați de Programul de Loialitate H&M.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.