Cum arată în realitate prinții din poveștile și desnele Diseney

Multe fete visează la prinți pe cai albi. Mulțumită ilustratorului Jirka Vaatainen, care a pictat într-un mod foarte realist personajele din desenele animate, acum putem să vedem cum ar arăta prinții pe care ni i-am imaginat:

1. Prințul Eric, Mica Sirenă


Personajul prințului este bazat pe cel din povestea lui Hans Christian Andersen, Mica Sirenă, fiind adaptat pentru filmul animat Disney de către Roger Allers. Deși este de viță nobișă, Eric este un marinar experimentat care se alătură oamenilor săi în diverse treburi. Regatul lui se află pe o coastă, iar majoritatea supușilor se ocupă de pescuit și navigație, așa că era de așteptat ca și conducătorii să fie buni marinari. Eric își petrece mult timp pe mare, pescuind sau plecând în expediții, fiind desea însoțit de către servitorul său personal, Grimsby. Prințul este un romantic incurabil – este convins că iubirea lui adevărată există pe undeva, doar că nu a găsit-o.

2. Prințul Adam, Frumoasa și Bestia


3. Făt-Frumos, Cenușăreasa


4. Alladin, Alladin

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.


Alladin este protagonistul desenului animat Disney cu același nume din 1992. Alladin are la bază personajul cu același nume din poveștile populare din Orientul Mijlociu și Asia de Sud cunoscute sub numele de „O mie și una de nopți”. Fiind cunoscut și ca „diamantul în stare brută”, Aladdin s-a născut pe stradă și a trăit în săărăcie majoritatea tinereții, dar are o inimă bună și o fire egoistă, în ciuda conflictelor sale. Mai târziu se va căsători cu Prințesa Jasmine, de care se îndrăgostește. Tatăl lui Alladin a plecat de acasă, încercând să asigure familiei sale un trai mai bun, iar după plecarea sa, mama lui Alladin s-a îmbolnăvit și a murit. Alladin a rămas pe cont propri. Când Ccassim s-a întors, a crezut că toți membrii familiei sale au murit, așa că a părăsit din nou Agrabah din disperare, devenind apoi căpetenia Celor Patruzeci de Hoți. Pentru mai mulți ani, sub această identitate l-a cunoscut Alladin.

5. John Smith, Pocahontas

5-9-4927857
6. Prince Phillip6-8-8895638
7. Tarzan, Tarzan

7-7-6208828
Tarzan este protagonistul filmului animat Disney cu același nume. Cunoscut și ca „Stăpânul Junglei”, Tarzan a fost salvat și crescut de o colonie de maimuțe, după ce părinții săi au fost uciși. A crescut cu dorința de a apăra toate maimuțele și nu a cunoscut altă lume în afară de cea din junglă. Tarzan este un personaj extrem de curajos, loial și onorabil, în stare să-și riște viața pentru a-i salva pe cei dragi, dar și pe dușmani. Când era mic, Tarzan era jucăuș, dar se simțea că un străin, fiindcă nu era cu adevărat maimuță. El nu a mai văzut alți oameni până nu i-a întâlnit pe Jane Porter, pe tatăl ei și pe Clayton. Tarzan are și o latură romantică – ceea ce poate fi surprinzător – ,după cum s-a văzut în interacțiunile sale cu Jane. Fiindcă a trăit în junglă, și-a dezvoltat niște abilități aproape imposibile pentru alți oameni.

8. Hercules, Hercules

8-7-6161130

Citește și: 12 poze care arată că personajele din desenele animate trăiesc printre noi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.