Cum faci un BĂRBAT să rămână îndrăgostit cât mai mult. Nu va pleca niciodată de lângă tine

Modelele de comportament pe care fiecare individ le urmează sunt foarte asemănătoare cu ceea ce în mod normal prognozează horoscopul, astfel încât, cu ajutorul astrologilor, îți poți înțelege partenerul mai bine. Îți vom spune cum să păstrezi un bărbat îndrăgostit de tine, in funcție de zodia sa:

Berbec:

Acești bărbați vor dori să simtă că sunt indivizi liberi și independenți, din acest motiv este esențial ca ei să aibă spațiul lor personal. Trebuie să înțelegi că, deși sunt cu voi, sunt ființe care trebuie să aibă timp pentru ele însele. Berbecul este condus de Marte, deci energia pe care o emană este minunată și dorința lor de a cuceri totul în jurul lor va fi constantă, vor lumea pentru ei.

Taur:

Nu presa niciodată un Taur dacă vrei să schimbi ceva la el, deoarece schimbarea unui aspect al personalității lor va fi cel mai dificil lucru care se poate întâmpla. Acest semn este condus de Venus, așa că nu te îndoi de faptul că va fi un om minunat, iubitor, sensibil și romantic. Cu toate acestea, încăpățânarea este în natura sa și , dacă simte că se află într-o cușcă, se va îndepărta de tine, pentru că nu are nevoie de o astfel de dramă. Așadar, găsește cu tact cel mai bun mod de a trata acest băiat, deoarece este o ființă extrem de valoroasă.

Gemeni:

FOLLOW ME

Geminii sunt indivizi conservatori și neliniștiți, nu le place să fie blocați și le place să călătorească și să facă schimbări din viața lor. Ori de câte ori se simt blocați într-un singur loc, îi va deranja, deoarece nu au nicio idee despre cum să iasă de acolo și doar gândul acesta îi va face să devină recalcitranți . Acest Zodiac este condus de Mercur, care este planeta comunicării, așa că dacă partenerul tău este una dintre aceste ființe, ar trebui să îl duci în locuri noi, să întâlniți oameni noi și să fiți activi.

Rac:

Războinicii sunt guvernați de Lună, așa că va trebui întotdeauna să fie însoțiți. Ei sunt dependenți și au nevoie de o femeie de partea lor să se simtă compleți.Dacă partenerul tău este Rac, trebuie să îi demonstrezi că ești acolo pentru el în orice situație. Emoțiile, casa și părinții sunt lucruri foarte importante pentru acești indivizi.

Leu:

Acest semn al Zodiacului este condus de Soare, ceea ce înseamnă că succesul și vitalitatea îi înconjoară întotdeauna pe nativii Leu. Personalitatea lor va fi, de obicei, puternică și mândră, așa că trebuie să-l sprijini în aceste aspecte. Este esențial să îl tratezi bine pe partenerul tău Leu, să-l faci să se simtă iubit și să-i oferi cuvinte de încurajare. Dragostea și compania pe care i le oferi îi va permite să ajungă departe în scopurile lor și va avea, deci, o viață mai armonioasă și alături de tine.

Fecioară:

Nativii Fecioară sunt, de obicei, nesiguri despre ei înșiși și sunt guvernați de Mercur, care este planeta rațiunii și inteligenței. Ei tind să fie timizi și introvertiți, astfel încât aceștia ar putea să se aștepte ca și tu să fii la fel. Dacă partenerul tău e Fecioară, trebuie să-i reamintești întotdeauna cum te-a făcut să te îndrăgostești de el, pentru că îi place să audă asta. Sentimentele pe care le ai față de el vor fi o sursă de energie pentru a avansa cu sarcinile sale zilnice, pentru că este un motor al fericirii sale.

Balanță:

Aceste ființe sunt mereu în căutarea păcii și a armoniei, astfel încât nu vor dori niciodată vreun fel de dramă în viața lor. Datorită faptului că sunt oameni care iubesc să fie îndrăgostiți pentru că sunt guvernați de Venus, ei vor căuta o fată dispusă să-i iubească în același mod. Nativii Balanță sunt fermecători și buni; ei așteaptă un partener pașnic care este conștient de nevoile lor. Trebuie să fie înțeleși, deoarece de multe ori oamenii profită de bunătatea lor.

Scorpion:

Ei se bucură de discuții oneste și au o personalitate puternică, sunt masculini și destul de pasionali. Ceea ce urăște cel mai mult în viață un nativ Scorpion este să fie mințit , deoarece descoperirea acestei minciuni îi poate face foarte nervoși indiferent dacă e o minciună mică sau o trădare importantă. Trebuie să fii directă, sinceră și să spui întotdeauna ceea ce gândești, ei vor aprecia acest lucru.

Săgetător:

Acești bărbați sunt foarte atrăgători și le place să aibă aventuri și multe schimbări. Monotonia este cea mai rea pentru ei; niciodată nu ar putea trăi cu o rutină obișnuită în fiecare zi. Săgetătorii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului și bunăvoinței. Caracterul acestui nativ este foarte vesel și entuziast, deci trebuie să fii și tu la fel, să dai dovadă de optimism și o energie bună, pentru că nu îi place o persoană amară care se plânge de viață în orice moment.

Capricorn:

Capricornii sunt ființe responsabile și ordonate; ele sunt extrem de independente. Datorită acestor caracteristici, ele nu vor fi cele mai aventuroase persoane pe care le poți întâlni, deci trebuie să ai răbdare și să îl înțelegi pe partenerul Capricorn. Trebuie să nu îl presezi deoarece viața lui se întinde mereu în jurul muncii și a programului său.

Vărsător:

Acești oameni sunt neconvenționali, urăsc rutina și sunt independenți. Astfel, ei caută întotdeauna femei autentice, simple și neobișnuite, deoarece tind să se plictisească cu ușurință. Aceste ființe sunt conduse de Uranus, astfel încât creativitatea va fi un punct cheie în viața lor, de aceea iubesc fetele amuzante cu multe lucruri de spus despre orice subiect.

Pești:

Aceste ființe sunt extrem de amabile și sunt conduse de Neptun și Jupiter, planete simbolice pentru spiritualitate și bunăvoință, astfel încât aceștia vor fi oameni foarte buni. Dacă partenerul tău este Pești trebuie să fii atentă la nevoile și bunăstarea sa și să îi demonstrezi că îl iubești.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.