De ce am optat pentru epilarea definitivă și cât de mult mi-a uşurat viața

De ce am optat pentru epilarea definitivă și cât de mult mi-a uşurat viața

Una dintre cele mai mari bătăi de cap pentru o femeie este că trebuie să se epileze. Nici nu ai urmat procedura bine, că în câteva zile trebuie să o repeți. Când să îți găsești timp să mergi de două-trei ori la epilat, în lumea aceasta în care acum e luni, acum e duminică? Am trăit multe momente în care m-am trezit dimineața cu dorința de a îmbrăca rochia aceea care îmi punea în evidență frumusețea picioarelor, dar când să o îmbrac…surpriză: nu eram epilată, ceea ce mă făcea să abandonez ideea. Ba mai mult, îmi strica și dimineața și întreaga zi. Excludem din start varianta cea mai simplă si la îndemnână pentru orice femeie: lama! Urăsc senzaţia de a doua zi, când picioarele se transformă în crocodil. Din fericire, este un scenariu pe care eu l-am uitat și mi l-am reamintit doar pentru că vreau să împărtășesc cu voi soluția pe care eu o consider una dintre cele mai mari invenţii ale secolului: epilarea definitivă.

Multe femei spun că este o procedură dureroasă şi că se tem de ea. Uneori aşa a fost, subscriu, însă eu am strans din dinţi pentru confortul de după. Acum au apărut tot felul de tehnologii, care mai de care mai noi, care promit înlăturarea părului fără durere şi chiar pe timp de vară. Ultima încercată de mine este tehnologia Soprano Ice Laser. Acum nu merg mai des de 2 sau 3 ori pe an la epilat. Vis, nu-i aşa? 😀

Înainte de a ajunge aici, am tot încercat diferite proceduri de epilare definitivă la diverse saloane de înfrumusețare. Rezultatele nu au fost cele pe care le speram, le așteptam, mi le doream cu nerăbdare.

d9b6332-1024x683-8688716

Dezavantajele altor tipuri de proceduri de epilare definitivă: 

 • timp pierdut
 • proceduri care mai de care mai dureroase
 • nu poate fi făcut pe timp de vară pentru că este strict interzisă expunerea la soare
 • nu poate fi efectuață pentru orice zonă, cele foarte sensibile cum sunt cele din jurul mameloanelor, genitale sau anale nu pot fi tratate

Cu Soprano Ice Laser, cele de mai sus devin poveste. După părerea mea, este cea mai tare invenție a oamenirii de la începuturi și până acum.

După câteva ședințe, firele de păr mai apar foarte rar, au o textură foarte fină și chiar pot să mă rad cu lama pentru a le îndepărta. Apoi, nu trebuie să mă tem că părul va crește la loc mai repede și mai multe fire din aceeași rădăcină.

FOLLOW ME

Îmi place mult și că puținele fire de păr care mai apar sunt deschise la culoare și sunt foarte fine, insesizabile chiar.

Avantajele Soprano Ice Laser sunt numeroase, vă spun doar 10 dintre ele, pe restul urmând să le descoperiți singure 🙂

 • poate fi urmat și de persoanele care au tenul deschis la culoare, la fel și ochii
 • poate fi făcut indiferent de anotimp, chiar și vara
 • rezultatele apar după câteva ședințe
 • garanție 100% că părul dispare definitiv
 • personalul este foarte bine pregătit
 • se oferă consultații și pachete de tratament adaptate necesităților fiecărei persoane
 • NU simți nicio durere
 • poate fi aplicat pentru toate suprafețele de la nivelul feței și a corpului, inclusiv zona inghinală
 • este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați
 • pentru a menține efectele permanente ale tratamentului, este necesară o singură sesiune de întreținere pe an

Mie mi-a plăcut foarte tare și ideea că acest laser poate fi folosit cu succes și pentru zonele total inaccesibile laserelor obișnuite. Vorbim aici de zone ca nările, sprâncenele și urechile, degetele de la mâini și de la picioare, toate pot fie epilate în deplină siguranță cu ajutorul acestei tehnologii.

Așadar, dragile mele mămici și nu numai, acest tratament este destinat tuturor femeilor care își doresc să fie frumoase, sexy și să aibă mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat și care le fac fericite. Merită efortul, nu? 🙂

 Photo credit: Lemonade
Frumoasa locație: Ida Spa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.