Cum GĂTEȘTI în funcție de ZODIE

Felul în care gătești și preferințele tale culinare pot spune multe despre tine. Află ce și cum gătești în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Nu experimentezi doar în viața de zi cu zi, ci și în bucătărie. Astfel, îi poți bucura pe invitații tăi la cină cu o varietate de condimente. Nu îți plac felurile de mâncare tradiționale și cauți mereu rețete noi sau le inventezi chiar tu.

Taur

Mâncarea delicioasă e una dintre cele mai mari plăceri ale tale. Nici în bucătărie, nici în viață nu îți plac schimbările și alegi mereu rețete care au fost încercate anterior și nu te apuci de treabă până nu ai toate ingredientele.

Gemeni

FOLLOW ME

Nu se poate spune că gătitul e cel mai mare atuu al tău. Preferi să te bazezi pe talentul în bucătărie al mamei tale sau chiar să cumperi ceva atunci când ai invitați. Atunci când gătești, ceea ce se întâmplă destul de rar, nu faci feluri de mâncare prea sofisticate.

Rac

Ai da deoparte orice activitate sau distracție pentru a ieși la un restaurant bun. Te inspiri din locurile în care mergi să mănânci și îți place să improvizezi în bucătărie. Orice ai găti, reușești mereu să îi surprinzi pe ceilalți.

Leu

Îți plac felurile de mâncare sofisticate așa că mereu cauți rețete elegante. Nu vrei să faci abuz de mâncare, preferând să savurezi o porție mai mică, dar mai delicioasă. Îți plac bucătăriile internaționale.

Fecioară

Spre deosebire de Leu, preferi felurile de mâncare tradiționale și ingrediente cât mai naturale, evitând aditivii. Eviți pe cât posibil produsele din comerț, iar în bucătăria ta se află mereu mâncăruri proaspete.

Balanță

Pentru tine gătitul nu este o necesitate ci o artă în sine. Ești foarte inventiv în bucătărie și reușești să scoți mereu o operă de artă din cuptor. Dacă nu simți nevoia să gătești, preferi să ieși la un restaurant bun decât să mănânci ceva care să nu îți încânte pupilele gustative.

Scorpion

Mesele tale sunt rezultatele valorilor nutriționale pe care le calculezi cu grijă înainte. De asemenea, pentru tine o mare importanță au și băuturile de la masă, fiind un fin cunoscător al vinurilor.

Săgetător 

Ești nativul căruia îi place cel mai puțin să gătească. Dacă chiar ești nevoit să o faci, vei alege feluri de mâncare simple, care să nu implice prea multă ingeniozitate și ingrediente.

Capricorn

Nu ești foarte îndrăzneț în bucătărie astfel că toate felurile de mâncare pe care le prepari sunt bazate pe recomandări de la ceilalți. Felurile de mâncare preferate de tine sunt supele și ciorbele.

Vărsător

Îți place să fii neconvențional chiar și în bucătărie și astfel s-ar putea spune despre tine că ești un maestru al nebuniilor culinare. Deși nu gătești mereu feluri de mâncare sofisticate, ai grijă să adaugi un ingredient mai special de fiecare dată.

Pești 

Te pricepi cel mai bine să gătești pești și fructe de mate. Dar în general, gătitul depinde de starea ta de spirit, dacă ești plictisit poți face cele mai plictisitoare și simple feluri de mâncare.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.