Cum îți calculezi numărul destinului. El îți va dezvălui cum vei evolua de-a lungul vieții

Cum îți calculezi numărul destinului. El îți va dezvălui cum vei evolua de-a lungul vieții

Numărul destinului este suma redusă a cifrelor care compun data de naștere. Se calculează astfel: Se scrie data de naștere sub forma numerică. Exemplu: 01.01.2001. Se adună toate numele între ele. Exemplu: 1+1+2001= 2003. Se adună toate cifretele din care este format acest număr. Exemplu: 2+0+0+3=5 . Dacă rezultatul este un număr format din două cifre( între 10-99) se repetă procedeul până când veți obține o singură cifră între 1-9. Singurele numere formate din 2 cifre care se acceptă sunt 11 și 22, fiind considerate numere superioare.

Cifra destinului 1

Principiile de bază sunt independența, individualismul și dorința de realizare personală. Scopul principal al acestor nativi este să obțină independența. Pentru asta este nevoie mai înâi să învețe să stea pe propriile picioare, să nu depindă de nimeni, iar apoi să învețe să devină un conducător. Sunteți o persoană puternică atât fizic cât și psihic. Sunteți ambițios și puteți învăța ușor. Dacă nu reușiți să vă maturizați tindeți spre nemulțumirea față de viață.

Cifra destinului 2

Sunteți o persoană cu tabieeturi căreia îi plac activitățile de rutină. Nu prea aruncați obiectele pe care nu le mai folosiți. Sunteți sensibile și vă remarcați prin echilibru și corectitudine. Nu urmăriți să dominați oamenii din jur, dar calitățile de lider vă pot aduce o funcție de conducere. Puteți ajunge să fiți o fire pasibilă, apatică.

Cifra destinului 3

Ești o persoană comunicativă, sociabilă și ai un grad foarte dezvoltat de creativitate. Ești înzestrat cu un talent nativ spre divertisment și lucruri artistice cujm ar fi scrisul, actoria, showbiz-ul. Se poate ca una dintre laturile următoare să fie mult mai dezvoltată: pictura, muzica, literatura, decorațiuni, peisagistică. Vedeți viața roz și depășiți cu ușurință problemele. Puteți deveni frivol și superficial. Aveți grijă să nu deveniți nerăbdător, intolenat, cârcotaș sau optimist fără măsură.

Cifra destinului 4

Sunteți o persoană serioasă, pragmatică, realistă. Scopul vostru în viața este să învățați, să primiți sarcini constant pe care să le duceți la finalizare cu multă seriozitate. Sunteți o persoană exigentă, atât cu sine cât și cu cei din jur. Vă caracterizează voința de fier. Sunteți fidel și devotat atât în relațiile amoroase, câr și în parteneriatele profesionale. Nu suportați persoanele superficiale și nu reușiți să ascundeți acest lucru.

FOLLOW ME

Cifra destinului 5

Vă adaptați foarte ușor situațiilor, iubiți aventura și doriți să progresați. Căutați mereu răspunsuri la întrebări, adorați libertatea și nu vă prea plac regulile și limitările. Evitați oamenii mult prea serioși și vă înconjurați de cei care vă seamănă. Pe partea proferională căutați un job care să vă solicite mereu gândirea. Puteți deveni iresponsabil.

Cifra destinului 6

Aveți un simț al responsabilității foarte bine dezvoltat. Sunteți idealist și vă place să fiți util celor din jur. Sunteți o persoană care se atașează ușor, amabil, generos, de ajutor. Omenos și realist viața de familie este cea mai importantă pentru voi. Puteți ajunge să vă simțiți copleșit din cauza prea multor responsabilități pe care singur vi le-ați asumat.

Cifra destinului 7

Sunteți o persoană pașnică, afectuoasă și timidă. Aveți o profunzime în gândire care vă face special. Acționați cu rațiune și nu luați de bun orice vi se spune. Sunteți meticulos și perfecționist. Aveți o doză de exigență mult prea mare uneori. Nu aveți mulți prieteni, dar aceștia vor fi pe viață. Puteți deveni pesimist, irascibil, retras. Trebuie să învățați din greșeli și să vă trăiți viața din plin.

Cifra destinului 8

Te preocupă foarte tare partea financiară. Cei care stau subaceastă cifră a destinului ajung de obicei oameni bogați. Sunteți capabili să concepeți planuri pe termen lung și să faceți față concurenței. Puteți ajunge să aveți un comportament dictatorial. Vă puteți transforma într-o persoană insensibilă față de cei din jur.

Cifra destinului 9

Sunteți o persoană caracterizată de omenie, generozitate, compasiune. Sunteți onest și demn de încredere. Nu vă preocupă partea financiară, însă veți obține destul de ușor aceste bunuri materiale. Firea altruistă vă face să donați din avere în folosul comunității. Pentru cei ce nu vor să-și asume latura de altruit, este posibil să piardă tot ce au câștigat.

Cifra destinului 11

Acest număr este asociat cu spiritualitatea. Persoanele care au acest număr al destinului ai o înțelegere superioară și o cunoaștere dincole de limitele obișnuite. Ești o persoană idealistă, avangardistă, vizionară. Sunteți exiget atât cu voi înșivă cât și cu cei din jur. Vă este destul de greu să luați decizii. Puteți sp treceți foarte ușor de la entuziasm la depresie.

Cifra destinului 22

Este cel mai puternic număr al destinului. Puteți concepe planuri grandioase pe care să le duceți la îndeplinire. Este cel mai greu destin de realizat. Îmbină capacitatea de înțelegere cu punerea în aplicare a cunoștințelor dobândite. Stăpânirea de sine îl va face pe nativ să aibă parte de beneficii uriașe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.