#TIPS&TRICKS

Cum îți dai seama dacă geanta e ORGINALĂ sau FALSĂ?

Scris de Ela la 08 septembrie 2016

Ți-ai dorit-o mult. Ai economisit ban și  în cele din urmă ești gata să cumperi noua geantă.
 
Înainte de a te grăbi să dai banii, nu uita că există foarte mulți comercianți care vând replici. Pentru a nu te lăsa păcălit și a risca să dai bani mulți pentru o geantă care nici măcar nu e autentică. Pentru a nu te afla în situația asta, trebuie să fii foarte atent la detalii!
 

Iată cum poți diferenția o geantă originală de un fals:

1. Atenție la cusături și detalii

1 2

Fiecare element produs de o marcă de renume la nivel mondial este foarte atent verificat înainte de eliberarea sa. Toate cusăturile ar trebui să fie perfecte  și nu trebuie să existe fire libere sau alte defecte vizibile sau imperfecțiuni. Toate genți de de designer originale sunt realizate manual, astfel încât, dacă vânzătorii încerca să te convingi că este doar un defect de fabricație, nu asculta poveștile lor.

Publicitate

2. Închizători, nasturi și fermoare

3

Acordă o atenție deosebită lucrurilor mici, cum ar fi clemele de metal, nasturi, fermoarle și încuietoarele. Calitatea lor ar trebui să fie perfectă, și au un număr sau un nume  imprimat pe ele, care este un alt semn de calitate și autenticitate. De exemplu, fiecare geanta Hermes are logo-ul ștampila „Hermes Paris  făcut în Franța” și o altă ștampilă pe partea din spate a clapetei indicând anul și materialul utilizat.


3. Materialul

2

Un brand celebru nu folosește piele aspră. Ei folosesc numai materiale de înaltă calitate. Elementele cu tapițerie din piele nu ar trebui să fie uleioase sau lipicioase. 

 4. Numele brandului

4

 Gențile false au de multe ori numele de marcă imprimate în diferite fonturi, litere  sau chiar cu greșeli de scriere. 

Publicitate

5. Seria și numărul

5

Numărul de serie este una dintre cele mai importante mărci de autenticitate. Eticheta cu numărul este sigilată și atașată într-un mod special, ceea ce face imposibilă eliminarea fără deteriorarea acesteia. Elementele false au de obicei o etichetă cu un număr  care tocmai a fost lipit  pe suprafață.

6. Împachetare

6

Gențiile autentice au întotdeauna ambalaje scumpe, de multe ori fabricate din materiale de înaltă calitate.

Publicitate

7. Caracteristici distincte

7

Înainte de a vizita un magazin, ar trebui să știi câteva atribute cu privire la atributele specifice ale brandului ales. Amintește-ți că fiecare brand are propriile caracteristici  distincte.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--