Cum ne jucăm cu Play-Doh + CONCURS

Credeați că dacă începe școala Alesia e prea mare să se joace cu pasta modelatoare? V-ați înșelat! Și ca să fiu sinceră și mie îmi place să ne jucăm cu Play-Doh. Mi se pare relaxant să modelez și e unul dintre puținele jocuri la care stăm liniștite și la final nu e dezastru în cameră. Și puteți sta fără griji, pasta modelatoare Play-Doh are în compoziție numai ingrediente naturale (sare, apă, făină) 🌈

Dacă atunci când era mică o lăsam ore în șir să se joace cu pasta modelatoare în timp ce eu îmi vedeam de ale mele, acum îmi place să stau cu ea și să modelăm împreună. Alesia e deja la vârsta la care îmi povestește tot ce face și așa e momentul perfect să stăm de vorbă ca fetele în timp ce ne jucăm.


Pasta modelatoare îi ajută pe copii să își dezvolte creativitatea și multe dintre sistemele educaționale preșcolare o folosesc în activități pentru a-i ajuta pe copii să-și exerseze abilitățiile de motricitare și coordonarea dintre mâini și ochi. Atunci când se joacă cu pasta modelatoare, copiii se simt liberi să exploreze și să dea frâu liber curiozității și au parte de o experiență multi-senzorială (vedere, miros, simț tactil).

Dacă și copiii voștri sunt pasionați de această activitate, superplastilina Play-Doh vă provoacă să Puneți imaginația la joacă și să vă înscrieți la un concurs pentru mari și mici. Intrați pe platforma www.Playdoh-Academy.ro și puteți câștiga muuulte jucării pentru copii sau premiul cel mare, o vacanță pentru întreaga familie în valoare de 2.000 de euro! 💙

Sunt sigură că noi, părinții, vom fi chiar mai stimulați și mai competitivi decât cei mici. Deși rolul principal le aparține, au nevoie de toată susținerea noastră. Cum poți să-l faci fericit pe copilul tău?

1. Faceți un cont pe  www.Playdoh-Academy.ro ✅

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

2. Alegeți împreună setul preferat de Play-Doh ✅

3. Înscrieți bonul pe  www.Playdoh-Academy.ro ✅

4. Rezolvați provocările pentru a primi puncte ✅

5. Strângeți punctele și transformați-le în jucării preferate ✅

6. Distrați-vă împreună! ✅

Nu uitați! Cu cât realizați mai multe provocări, cu atât obțineți mai multe puncte! 🙂

Am făcut și un video în care vă arătăm cum ne-am jucat cu pasta modelatoare și avem pentru voi și o SURPRIZĂ: ⭐⭐⭐

Anunțăm câștigătorii pe 26 septembrie!


Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.