Cum ne jucăm cu Play-Doh + CONCURS

Credeați că dacă începe școala Alesia e prea mare să se joace cu pasta modelatoare? V-ați înșelat! Și ca să fiu sinceră și mie îmi place să ne jucăm cu Play-Doh. Mi se pare relaxant să modelez și e unul dintre puținele jocuri la care stăm liniștite și la final nu e dezastru în cameră. Și puteți sta fără griji, pasta modelatoare Play-Doh are în compoziție numai ingrediente naturale (sare, apă, făină) 🌈

Dacă atunci când era mică o lăsam ore în șir să se joace cu pasta modelatoare în timp ce eu îmi vedeam de ale mele, acum îmi place să stau cu ea și să modelăm împreună. Alesia e deja la vârsta la care îmi povestește tot ce face și așa e momentul perfect să stăm de vorbă ca fetele în timp ce ne jucăm.


Pasta modelatoare îi ajută pe copii să își dezvolte creativitatea și multe dintre sistemele educaționale preșcolare o folosesc în activități pentru a-i ajuta pe copii să-și exerseze abilitățiile de motricitare și coordonarea dintre mâini și ochi. Atunci când se joacă cu pasta modelatoare, copiii se simt liberi să exploreze și să dea frâu liber curiozității și au parte de o experiență multi-senzorială (vedere, miros, simț tactil).

Dacă și copiii voștri sunt pasionați de această activitate, superplastilina Play-Doh vă provoacă să Puneți imaginația la joacă și să vă înscrieți la un concurs pentru mari și mici. Intrați pe platforma www.Playdoh-Academy.ro și puteți câștiga muuulte jucării pentru copii sau premiul cel mare, o vacanță pentru întreaga familie în valoare de 2.000 de euro! 💙

Sunt sigură că noi, părinții, vom fi chiar mai stimulați și mai competitivi decât cei mici. Deși rolul principal le aparține, au nevoie de toată susținerea noastră. Cum poți să-l faci fericit pe copilul tău?

1. Faceți un cont pe  www.Playdoh-Academy.ro ✅

FOLLOW ME

2. Alegeți împreună setul preferat de Play-Doh ✅

3. Înscrieți bonul pe  www.Playdoh-Academy.ro ✅

4. Rezolvați provocările pentru a primi puncte ✅

5. Strângeți punctele și transformați-le în jucării preferate ✅

6. Distrați-vă împreună! ✅

Nu uitați! Cu cât realizați mai multe provocări, cu atât obțineți mai multe puncte! 🙂

Am făcut și un video în care vă arătăm cum ne-am jucat cu pasta modelatoare și avem pentru voi și o SURPRIZĂ: ⭐⭐⭐

Anunțăm câștigătorii pe 26 septembrie!


Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.