Cum poți SĂ CONTROLEZI mintea unui BĂRBAT

Citirea minții oamenilor și controlul acestora sunt lucruri pe care ți le poți imagina doar într-un film de ficțiune și, deși pare imposibil, trebuie să știi că acest lucru este aproape real. În acest articol, îți vom arăta câteva lucruri care te vor face să vezi lumea diferit.  Nu îți vom spune cum să manipulezi pe cineva sau să-i înșeli, deoarece acestea sunt caracteristici ale unei persoane toxice, ci pur și simplu să știi cum să acționezi în diferite situații.

Emoţiile

Acest punct este unul dintre cele mai importante atunci când încerci să înțelegi o persoană, fie ea bărbat sau femeie. Pe de altă parte, bărbații tind să fie mai complicați atunci când vine vorba de această chestiune, deoarece de obicei ascund mai multe emoții decât femeile. De fapt, societatea i-a descurajat de la o vârstă fragedă să nu-și exprime sentimentele.

Când un bărbat este supus unui stres, de obicei nu vrea să vorbească . El ar avea nevoie de spațiu și va încerca să se izoleze de tot pentru un timp. În acest fel, va putea să se elibereze de aceste gânduri care îl macină. Îi place să își încarce bateriile și are nevoie disperată de asta. Nu este o chestiune personală, este ceva ce trebuie să trăiască singur, așa că dacă vezi că evită pe toată lumea, inclusiv pe tine, înțelege-l și nu îl sufoca.

Dacă acesta vede că l-ai sprijinit, dar nu l-ai înconjurat și obosit cu prezența ta în orice moment, probabil că va dori să te țină aproape întotdeauna, iar în caz contrar, se va despărți de tine.

Partenerul tău va dori întotdeauna să te facă cea mai fericită femeie din lume și dacă îi apreciezi eforturile, crede-ne, va observa. În acel moment el își va da seama că ești o fată care merită răsfățată și relația ta va fi chiar mai bună, veți fi mai uniți ca niciodată.

FOLLOW ME

Conexiune emoțională

În primul rând trebuie să ții cont de faptul că nu vei avea aceeași legătură ca și cu un partener din trecut, deoarece ați trăit diferite lucruri în viață și aveți un alt mod de a fi.

Fii atentă la modul în care reacționează în diferite situații , spre exemplu dacă preferă să nu vorbească atunci când este trist. Acest lucru te va ajuta să înțelegi ce-i trece prin minte și astfel poți ști cum să gestionezi situația.

Al doilea pas constă în comunicare. Dar trebuie să ai grijă cum îți expui punctele de vedere, trebuie să o faci cu delicatețe, ci nu sub formă de reproșuri, altfel el va aborda o atitudine defensivă.

Sub nicio formă nu e bine să țipi la el și să îl iei la întrebări arătându-te suspicioasă. Dacă vrei să ai controlul mai bine fii diplomată, laudă-l și arată-i admirația ta de câte ori e cazul

De asemenea, ai grijă cu limbajul corpului și în alegerea cuvintelor. Fii foarte fermă și dacă vrei să îi ceri ceva fă-o să pară că nu îi ceri exclusiv pentru tine, ci pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.