Cum să ASORTEZI corect PANTOFII cu hainele

Există o mulţime de culori şi nuanţe şi nu toată lumea are un gust impecabil şi un simţ al stilului ca să le combine cu uşurinţă. Desigur, totul e destul de arbitrar în lumea modei, dar dacă vrei să te simţi confortabil poate că ar fi o idee bună să ţii cont de sfaturile stiliştilor. Iată mai multe detalii:

1. Pantalonii albi

Albul este o culoare de bază, care poate fi combinată aproape cu orice. Stiliștii nu recomandă să porți pantaloni albi cu pantofi negri, nici când e o ținută casual, nici când e una mai office, deoarece arată destul de pretențios.

2. Pantalonii gri și gri închis

Aceștia pot să fie combinați cu orice culoare. Dacă nu știi ce pantaloni să alegi pentru o pereche de pantofi, ia-ți unii gri. E o lege universală.

3. Pantalonii negri

FOLLOW ME

Se crede că negrul se potrivește la orice. De fapt, nu totul se potrivește cu negrul. Cu siguranță nu ar trebui să porți pantaloni negri cu pantofi albi sau cu unii într-o nuanță de maro. Negrul este o culoare mai de afaceri, maroul una pentru fiecare zi. Alege niște pantofi colorați dacă vrei să creezi o imagine interesantă.

4. Pantalonii crem

Pentru astfel de pantaloni e mai bine să alegi pantofi în nuanțe deschise și în niciun caz negru, pentru că se creează un contrast prea puternic.

5. Pantaloni maro deschis

Pantofii negri și gri nu se potrivesc cu pantalonii maro deschis. Poți purta la ei pantofi burgundy sau chiar verzi. Evită însă întotdeauna griul.

6. Pantaloni maro închis

E destul de greu să îi combini. Nu purta pantalonii maro închis cu pantofi gri, negri sau roșu-violet. O combinație foarte interesantă ar fi să îi porți cu verde sau albastru închis.

7. Pantaloni albaștri

Pantalonii din denim (fie că sunt de un albastru închis, fie că sunt mai deschiși) merg cu orice. Sunt universali.

8. Pantalonii verzi, kaki sau măslinii

Aceste culori nu se potrivesc niciodată cu pantofii verzi. Alege altă culoare și vei fi irezistibilă.

9. Nuanțele de burgundy

Cu pantalonii de această nuanță se potrivește orice, mai puțin mov și maro închis. Poți chiar să îi combini cu verde sau albastru dacă vrei ceva strălucitor. Poți să alegi o nuanță de gri dacă vrei o imagine clasică.

Fiindcă e foarte important să știi cum să combini culorile hainelor, iată ce poți încerca anul acesta:

1. Verde cu galben

Nimic nu e mai frumos decât mirosul ierbii proaspăt tăiate într-o zi caldă de vară, iar această combinație de culori exprimă chiar asta.

2. Albastru deschis și roz

Nuanțele deschise de roz și albastru poate că par subtile, dar vor atrage atenția dacă le combini cum trebuie.

3. Gri și roz

Poți să folosești această combinație tot anul, pentru că nu există niciun fel de limite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.