Dacă nu știai ce desert să mai încerci pentru masa de Paște, eu vin cu o propunere cât se poate de simplă și de gustoasă: ciocolata de casă.
Ciocolata este un desert pe care îl îndrăgesc atât copiii, cât și mămicile, iar atunci când îl faci acasă te poți asigura că are în compoziție numai ingrediente sănătoase. Spre exemplu, eu am decis să nu adaug zahăr. Gustul a fost la fel de bun și, pentru că ne-am jucat cu oranemntele și formele, aspectul a fost și el cât se poate de plăcut. 🙂
PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!
Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun
Am facut reteta asta de 3 ori si ambele dati, in momentul in care mixez ingredientele, se „taie”, daca pot zice asa, in sensul ca se separa un soi de lichid de partea solida. ai idee care ar putea fi motivul? am incercat si cu blenderul si cu telul si cu mixerul.
merci.
Chiar nu îmi dau seama care ar fi problema… Ați schimbat din ingrediente?