Cum să faci la tine acasă SLIME

Copiii mei s-ar juca toată ziua cu slime dacă ar putea. Dar cum nu de puține ori m-am întrebat ce compoziție are, m-am apucat să studiez și am descoperit zeci de rețete care mai de care mai interesante.

Slime e de mai bine de 40 de ani pe piață. Așa că oamenii au avut timp suficient să experimenteze, să inventeze formule care mai de care mai interesante și la fel de rezistente. Îmi place că poți face slime exact cu ce ai prin casă. Și după prima încercare o să capeți încredere să te joci cu imaginația ta și a copiilor.

Plus că este o activitate de familie extrem de distractivă și suficient de atractivă pentru copii ca să le mute interesul de la televizor. Într-adevăr, în funcție de vârsta copiilor voștri, un ar fi rău să îi și supravegheați, pentru că unele ingrediente, care chiar dacă sunt la îndemână prin casă într-o zi normală, le pot da idei copiilor cu o imaginație mai bogată.


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

0 comentarii pe “Cum să faci la tine acasă SLIME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.