Cum să faci limonada cu lavandă și să scapi de anxietate și dureri de cap

Aromarea limonadei cu lavandă este o modalitate foarte bună de a utiliza proprietățile medicinale uimitoare ale acesteia. Lavanda este poate cea mai faimoasă plantă care calmează și relaxează.

Ceaiurile din flori de levanțică sunt bune pentru a calma nervii datorită proprietăților antidepresive. Uleiul de lavandă este foarte des folositpentru vindecarea insomniei și a simptomelor de depresie și anxietate, temperând activitatrea sistemului nervos. Aplicat local, pe tâmple, poate ajuta la vindecarea durerilor de cap.

Uleiul pur esențial de lavandă (levănțică) este printre cele mai blânde uleiuri esențiale, dar, deasemenea, și printer cele mai puternice atrunci când vine vorba de proprietățile sale de vindecare.

Essential oil lavender

Are în compoziția sa peste 150 de elemente active, este un uimitor anti-inflamator, anti-fungic, antidepresiv, antiseptic, antibacterian, antimicrobian, antispastic, analgezic, detoxifiant, hipotensiv, și proprietăți sedative.

Am găsit o rețetă ce pare delicioasă. Limonadă de lavandă cu ulei esențial de lavandă. Ca de vară, ca de vacanță, ca din vremuri de mult trecute.

Aveți însă mare grijă, nu folosiți ulei esențial din comerț – de obicei acesta nu este comestibil, sau asigurați-vă că sunt 100% naturale.

FOLLOW ME

Ingrediente

1 cană de miere raw
12 cești de apă
1 picătură de ulei esențial de lavandă
6 lămâi decojite, gata de stors
Crenguțe de lavandă pentru garnitură
Direcții

Se amestecă toate ingredientele și se dau la rece. Adăugați mai multă apă sau miere dacă este necesar.

Lavanda are următoarele proprietăți:

• Antidepresiv
• Analgezic
• Antiseptic
• Cicatrizant
• Expectorant
• Nervin
• Vindecă rănile

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.