Cum să faci limonada cu lavandă și să scapi de anxietate și dureri de cap

Aromarea limonadei cu lavandă este o modalitate foarte bună de a utiliza proprietățile medicinale uimitoare ale acesteia. Lavanda este poate cea mai faimoasă plantă care calmează și relaxează.

Ceaiurile din flori de levanțică sunt bune pentru a calma nervii datorită proprietăților antidepresive. Uleiul de lavandă este foarte des folositpentru vindecarea insomniei și a simptomelor de depresie și anxietate, temperând activitatrea sistemului nervos. Aplicat local, pe tâmple, poate ajuta la vindecarea durerilor de cap.

Uleiul pur esențial de lavandă (levănțică) este printre cele mai blânde uleiuri esențiale, dar, deasemenea, și printer cele mai puternice atrunci când vine vorba de proprietățile sale de vindecare.

Essential oil lavender

Are în compoziția sa peste 150 de elemente active, este un uimitor anti-inflamator, anti-fungic, antidepresiv, antiseptic, antibacterian, antimicrobian, antispastic, analgezic, detoxifiant, hipotensiv, și proprietăți sedative.

Am găsit o rețetă ce pare delicioasă. Limonadă de lavandă cu ulei esențial de lavandă. Ca de vară, ca de vacanță, ca din vremuri de mult trecute.

Aveți însă mare grijă, nu folosiți ulei esențial din comerț – de obicei acesta nu este comestibil, sau asigurați-vă că sunt 100% naturale.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Ingrediente

1 cană de miere raw
12 cești de apă
1 picătură de ulei esențial de lavandă
6 lămâi decojite, gata de stors
Crenguțe de lavandă pentru garnitură
Direcții

Se amestecă toate ingredientele și se dau la rece. Adăugați mai multă apă sau miere dacă este necesar.

Lavanda are următoarele proprietăți:

• Antidepresiv
• Analgezic
• Antiseptic
• Cicatrizant
• Expectorant
• Nervin
• Vindecă rănile

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.