Cum să fii o femeie ELEGANTĂ

Moda joacă un rol important în viața fiecărei femei. Indiferent dacă vrei să fii sau nu în tendințe, tot timpul vei fi în pas cu moda fie că vrei sau nu, căci toate magazinele au în colecțiile de haine piese care sunt în vogă. Mai important decât să porți hainele care sunt catalogate de toată lumea ca fiind frumoase pentru că se încadrează în tendintețele anului, este să ai un stil proriu în care să te simți bine.

Iată cum poți arăta impecabil:

1. Mixează și combină

Scopul acestei metode e cel de a combina elemente, modele și materiale din diverse stiluri pentru a sparge monotonia puțin. De exemplu, combină pantofii sport cu o fustă creion elegantă sau culori precum violetul și portocaliul.

2. Alege calitatea, nu cantitatea

Dacă nu ai prea mulți bani, alege articole vestmentare de calitate, care se pot combina între ele (precum puloverele de cașmir, fustele creion, blugii ) și nu te lăsa păcălită de tendințele schimbătoare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Inspiră-te

Cel mai important când vine vorba de modă e să experimentezi și să cauți surse de inspirație peste tot.

 

4. Eleganță alb-negru

Când ai dubii, alege ținute alb-negru, pentru că sigur nu te vor dezamăgi. În plus, le poți purta indiferent de culoarea pielii, a părului sau a ochilor, deci nu ai cum să dai greș.

5. Straturi

Nu îți fie rică să combini materiale diferite precum catifeaua, mătasea, dantela, pielea și cașmirul cu materiale comune precum bumbacul.

6. Micile detalii

Vrei să ieși în evidență chiar și cu o ținută obișnuită? Folosește un ruj roșu sau ojă roșie ori niște cercei delicați de perle sau fă-ți ochi-de-pisică ori niște bucle.

7. Înainte să pleci…

Mai verifică-ți o dată ținuta înainte să pleci pentru a te asigura că totul e așa cum trebuie – mai piaptănă-te o dată, fii atentă la ruj ori dacă bluza e aranjată bine pe sub fustă.

8. Încredere și confort

Pentru a arăta extraordinar, trebuie să ai încredere. O ținută poate arăta absolut diferit pe oameni diferiți, așa că asigură-te că te simți confortabil și încrezătoare înainte să ieși din casă.

9. Trusa de urgență

Poartă mereu în geantă lucruri esențiale precum un dres în plus, plasturi ș un ruj pentru a corecta micile greșeli care ar putea să apară în timpul zilei. Te vei simți în siguranță.

 

 

Dacă sunteți viitoare mămici sau proaspete mămici și vă confruntați cu problemele pe care le aveam și eu înainte să-mi stabilesc un program și reguli pe care să le urmez, vă aștept să aflați de ce bebelușul tău nu are un somn liniștit și cum să devii o mama odihnită cu un copil fericit!

Ce veți învăța de la acest curs:

Vei învăța cum să hrănești corect bebelușul

Vei ști cum să îl faci să ia în greutate

Vei seta obiceiuri sănătoase pentru copil

Vei ști care este ciclul sănătos de evoluție al bebelușului și cum să îl susții

Vei învăța să crești copii sănătoși și independenți

Vei învăța cum să alimentezi emoțional relația mamă-copil

Vei recunoaște cele mai frecvente greșeli pe care le faci în relația cu copilul tău

Vei primi o listă de produse pe care să le cumperi

Vei învăța când și cum să introduci alimente în diversificare pentru a seta obiceiuri alimentare sănătoase pentru toată viața

Fiecare mămică va primi kit-ul bebelușului fericit, dar și alte surprize și cadouri din partea sponsorilor evenimentului.

0 comentarii pe “Cum să fii o femeie ELEGANTĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.