#TIPS&TRICKS

Cum să ieși MEREU bine în pozele de vacanță

Scris de Laura P la 03 iunie 2019

Pozele perfecte au devenit dovada cea mai bună a unei vacanțe reușite. Iată ce trebui să știi ca să te asiguri că vei arăta mereu senzațional în poze:

Cum să te relaxezi în faţa aparatului foto


Teama de ridicol este una dintre cele mai mari pe care le ai. Oamenii care vin pentru prima dată la o şedinţă foto sunt, de obicei, foarte timizi. Alege un fotograf cu care te poţi simţi confortbail. Comunică cu el înainte de a începe şi spune-i care sunt aşteptările tale.

Publicitate

Pentru a depăşi emoţia exagerată, respiră profund  inspiră pe nas, expiră pe gură. Relaxează-ţi muşchii! Nu încerca să zâmbeşti dacă zâmbetul nu este natural !


De cine depind rezultatele

Fotograful are multă responsabilitate, pentru că el caută mereu contact cu tine. Tu trebuie să încerci să menţii o atmosferă pozitivă. Vei simţi plăcere nu doar pentru fotografii, ci şi pentru procesul lor, iar în acest moment stima de sine creşte.

Publicitate

Cum să ascunzi defectele


• Ţine-ţi spatele drept şi umerii încordaţi.

• Curbează la maxim partea dorsală pentru o apariţie graţioasă.

Publicitate

• Nu pune mâinile pe corp.

• Grijă la poziţia picioarelor.

Portrete


Relaxează-ţi faţa şi micsorează-ţi puţin ochii. Nu face “bot de raţă”, arată ridicol în poze. Poţi respira pe gură, dar doar deschizând-o foate uşor şi puţin. Relaxează-ţi mâinile şi nu te întoarce cu spatele la cameră.

Unde îţi aşezi mâinile


Când pozezi, o mână poate fi pusă în şold şi cealaltă pe jos. Poţi să stai cu mâinile în sân, dar amândouă palmele trebuie să fie vizibile. Arată bine dacă îţi bagi doar degetele în buzunare.

Poziţia picioarelor


Nu îţi pune picioarele în faţa camerei, si mai ales nu uita să schimbi poziţia picioarelor. Nu-ţi încorda gleznele prea tare.

Trucuri pentru selfie


Dacă nu poţi să cuprinzi toată faţa în poză, întoarce capul la 30 de grade. Nu ridica capul prea mult. Nu-ţi încorda gâtul. Relaxează-ţi umerii.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--