Cum să îl SEDUCI în funcție de ZODIE

Fiecare semn zodiacal este diferit și chiar dacă unele lucruri merg cu fiecare bărbat din lume, nu orice bărbat din zodiac este sedus de același lucru. Trebuie să fii atentă când joci jocul seducției.

Berbec
Tactica de seducție: popularitatea
Este destul de greu să nu observi când un bărbat berbec te place. Ei nu se tem să acționeze la impuls și nu ezită să arate ce simte pentru tine. Bărbatului berbec nu îi este rușine de sentimentele lui. El caută atenție și vrea ca oamenii să observe ce norocos e că s-a îndrăgostit. Visul lui este să fie cu cineva care să îi crească popularitatea.

Taur
Tactica de seducție: sobrietatea
Când un mascul taur vrea să fie cu tine pentru totdeauna, îți va pune întrebări despre viitor pentru a-l asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă. Iubiții taur sunt practici și tradiționali, dar au o latură încăpățânată și pot încerca să te convingă să le dai dreptate. Bărbații taur sunt foarte mofturoși când aleg o femeie cu care să iasă și vor căuta cea mai bună potrivire. Ei iubesc să flirteze și iubesc să își concentreze atenția către o singură persoană atunci când sunt interesați de ea.

Gemeni
Tactica de seducție: divertismentul
Permanent în căutarea de cunoștințe, idei noi și inovație, va trebui să fii la curent cu toate schemele geamănului, cu natura lui duală și conflictele de personalitate, dacă vrei să îi fii alături. Nu suportă plictiseala. Ei așteaptă mereu o nouă aventură, următoarea conversație semnificativă sau un lucru nou de învățat și, chiar dacă nu recunosc asta, curiozitatea îi poate face să se plictisească repede din cauza rutinei și securității atunci când vine vorba de o relație pe termen lung.

Rac
Tactica de seducție: atașamentul
Bărbatul tău rac este inima familiei și nu vrea decât să îi porți numele de familie. Scopul lui în viață este să găsească partenerul perfect alături de care să întemeieze o familie. Foarte romantic, racul tău vrea să știe că împărtășiți aceleași scopuri în viață și că îți dorești o familie mare și fericită.

Leu
Tactica de seducție: adorarea
Bărbatul leu este îndrăzneț, foarte loial și este cel care conduce relația. Cu personalitatea lui dominantă, să fie în centrul atenției e un lucru natural. Leii nu sunt deloc subtili când vine vorba de afecțiune și sunt deseori enervați de semnele reci sau dorința de a nu te deschide față de ei. Dacă vrei să știi interesele lui, trebuie doar să te uiți unde e lumina reflectoarelor.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară
Tactica de seducție: romantismul
Fecioarele sunt elementul calm din relație, sunt aproape mereu pacifiști și răbdători. Sunt ghidați de mintea lor, dar pentru că de multe ori cad pe gânduri, au tendința de a deveni obsesivi cu unele gânduri. Mai simplu, fecioarele sunt intimidate de propriile lor sentimente și sunt perfecționiste.

Balanță
Tactica de seducție: reasigurarea
Pentru un semn care e reprezentant de echilibru, balanțele pot fi foarte nesigure. Misiunea lor romantică este de a găsi pe cineva care le poate face să se simtă în largul lor și să îi ajute să înflorească în orice situație socială. Au nevoie de sprijin și reasigurare. Deseori foarte romantici și îndrăgostindu-se ușor, bărbații balanță sunt foarte comunicativi și poate prefera să petreacă timp cu prietenii.

Scorpion
Tactica de seducție: Independența
Scorpionilor le place să stea singuri. Ca semne emoționale, ei petrec mult timp în mintea lor, analizându-și gândurile și sentimentele. Când vine vorba de relații, scorpionul știe foarte bine ce vrea, ce simte și cum să exprime asta, ceea ce vă va aduce pe voi doi mai aproape.

Săgetător
Tactica de seducție: aventura
Un săgetător este carismatic și amuzant, de aceea e așa ușor să te îndrăgostești de el. Pentru că săgetătorii sunt foarte romantici, tind să fie răniți ușor, dar asta nu-i împiedică să încerce din nou. Ei iubesc să comunice mult, să flirteze și să râdă.

Capricorn
Tactica de seducție: maturitatea
Capricornii apreciază inteligența. Ei nu sunt romantici din naștere și sunt cu siguranță cel mai sigur semn din zodiac. Sunt destul de încăpățânați când vine vorba de emoțiile lor și refuză să recunoască atunci când le e teamă. Ei apreciază seriozitatea, dar sunt de asemena și creativi.

Vărsător
Tactica de seducție: prietenia
Vărsătorii sunt întotdeauna ocupați. Le place să ajute, au grijă și îi sprijină pe ceilalți în orice fel încât pot, chiar și pe străini. Bărbatul vărsător este un visător și vrea un partener pe care să îl invite în mintea sa. Vrea un prieten bun, pe cineva cu care își poate împărtăși gândurile creative și alături de care să discute ideile ce îi vin.

Pești
Tactica de seducție: sprijinul
Timizi și dependenți, bărbații pești se dedică complet unei relații atunci când își găsesc jumătatea deoarece le e greu să se deschidă față de persoane noi. Le lipsește încrederea în sine și urăsc să fie în centrul atenției. Au nevoie de o persoană care să le fie alături, care să îi protejeze de situații penibile și care va fi mereu cu el. Ai grijă, însă, pot fi geloși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.