Cum să îți salvezi RELAȚIA: 5 lucruri pe care să le faci înainte să vă CULCAȚI


E nevoie de mult efort dacă vrei ca o relație să reziste în timp, fiindcă nu e ușor să ai o legătură frumoasă cu partenerul pentru mai multă vreme. Vă veți confrunta mereu cu obstacole și probleme pe care trebuie să le depășiți fără să vă distanțați null de celălalt.

Relațiile trebuie să fie îngrijite de parcă ar fi niște flori – frecvent, puțin câte puțin -, ca să nu ajungi în punctul în care încep să se destrame.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți salvezi relația – în fiecare seară:

1. Discutați deschis


Multe cupluri greșesc mergând la culcare fără să discute despre lucrurile care îi supără și care îi nemulțumesc. Acest obicei îți macină relația în timp, așa că încercați să discutați pe un ton calm și cald. Nu căutați să dați vina unul pe celălalt, ci încercați să găsiți soluții.

2. Lasă tehnologia deoparte

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Poate că ești foarte bună prietenă cu Internetul, dar acesta nu ar trebui să intervină între tine și partener. Pentru cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare, nu mai folosi laptopul, televizorul sau telefonul. Veți avea astfel timp să vorbiți cu adevărat, privindu-vă în ochi. Acest lucru va duce la crearea unei conexiuni special între voi.

3. Sărutați-vă

Sărutul este un gest foarte intim care te poate ajuta să-ți salvezi relația, deoarece elimină foarte repede stresul și supărarea. Focul pasiunii nu trebuie să se stingă dacă sunteți împreună de mult timp. Fie că faceți dragoste sau nu, sărutați-vă timp de câteva minute seara, înainte de culcare, acordând atenție fiecărei senzații, fiecărei mișcări.

4. Mângâiați-vă și alintați-vă

Pentru a-ți salva relația nu ai nevoie de studii de specialitate. Ar trebui să fie evident că atingerile fizice fac minuni pentru un cuplu. Când mergeți la culcare uitați de orice ceartă și luați-vă în brațe, alintați-vă și spuneți-vă cuvinte frumoase. Veți avea o relație frumoasă dacă transformați aceste gesturi într-un ritual.

5. Faceți-vă declarații de dragoste

Sigur că e ceva special atunci când spui „te iubesc!” pentru prima dată, dar ar trebui să spui aceste vorbe destul de des. Fii atentă la toate lucrurile care îți plac la partenerul tău și nu te sfii să-I faci frecvent complimente. Și el ar trebui să facă același lucru.

De asemenea, încercați să aveți o relație bazată pe încredere, care este esențială:

1. Recunoaște-ți greșelile

Greșeli – toată lumea le face, dar puțini le recunosc. Dacă obiectivul tău e să faci pe cineva să aibă încredere în tine, a recunoaște că ai greșit nu e ceva optional.

2. Ține-te de cuvânt

Cineva care e consecvent și de nădejde câștigă mai repede încrederea oamenilor. Dacă faci o promisiune, ține-te de cuvânt.

3. Acordă încredere

Angajamentul și încrederea sunt chestiuni reciproce. Ai văzut filmul Meet the Parents? Personajul lui Robert Deniro (Jack Burns) îi spune lui Greg (Ben Stiller): „eu nu îți ascund nimic și tu nu îmi ascunzi nimic – așa stau lucrurile”. Așa e și cu încrederea.

4. Ascultă cu atenție

Atenția implică observarea fără judecată. Oamenii pe care îi consideri de încredere sunt probabil dispuși să te asculte oricând. Asta e ceva rar în ziua de azi.

5. Arată interes

Demonstrarea interesului construiește relațiile și întărește încrederea, fiind esențială pentru dezvoltarea și menținerea unnui raport. Arăți că ești interesat fiind curios și punând întrebări sincere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.