Cum să îți schimb viața cu doar două minute pe zi

Cei mai mic paşi pot deveni obiceiuri care îţi pot schimba viaţa într-un mod total neaşteptat. Iată care sunt cei mai importanţi 10 paşi!

1. Ai zile în care nu te simţi în stare să faci nimic. În astfel de zile, pune pe primul loc ceea ce ţi se pare mai dificil de făcut.

2. Autoexaminează-te la finalul zilei şi îţi vei da seama că ai făcut multe activităţi fără ca măcar să conştientizezi asta.

3. Apreciază mai mult lucrurile mici şi simple din viaţa ta. Fericirea supremă nu stă în câtă muncă ai făcut astăzi sau la câte petreceri te duci în weekend. Aerul curat, soarele, spiritul de primăvară sunt doar câteva dintre cele mai simple lucruri care te pot face fericit.

4. Nu lăsa stresul să te acapareze. Dacă simţi că eşti încordat, ia o pauză şi respiră lung. Asta te va ajuta să te eliberezi şi să uiţi motivele supărării tale.

5. Prezentul este tot ce contează pentru tine. Ce s-a întâmplat sau ce se va întâmpla este mai puţin important sau chiar deloc. Contezi doar tu, acum, când cel mai de preţ lucru pe care îl ai este clipa de faţă. Profită de ea!

FOLLOW ME

6. Lasă judecata pe mai târziu şi încearcă să o înlocuieşti cu empatia. Ţi-ai putea face foarte bine sufletului dacă n-ai mai băga în seamă mici lucruri pe care le vezi într-un mod diferit.

7. Apreciază oamenii din jurul tău. Spune exact ce ai pe suflet şi ce te face sî te simţi cel mai bine în legătură cu o persoană.

8. O îmbrăţişare este binevenită oricând. Reduce stresul te apropie mai mult de oamenii cu care intri în contact zilnic. Oferă cât mai multe îmbraţişări în fiecare zi.

9. Arată-ţi interesul şi faţă de ce au prietenii tăi de spus despre ei şi viaţa lor. Ascultă-ţi cu atenţie şi încearcă să-i sfătuieşti.

10. Încearcă lucruri noi în fiecare zi. Dacă ieri ai spus NU conopidei, alege să-i spui astăzi DA. Spontaneitatea te va ajuta să ieşi din zona de confort.

Un comentariu pe “Cum să îți schimb viața cu doar două minute pe zi

  1. Pingback: Cum să îți schimb viața cu doar două minute pe zi - Stiri Incurajari 24/7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.