Cum să miroși și să arăți FRESH chiar dacă NU ai făcut duș de câteva zile

Cum să miroși și să arăți FRESH chiar dacă NU ai făcut duș de câteva zile

Cum să miroși și să arăți FRESH chiar dacă NU ai făcut duș de câteva zile. Dușul este important pentru a ne ajuta să rămânem curați și protejați. Cu toate acestea, există momente în care pur și simplu nu avem timp să facem duș, de exemplu în timpul călătoriei. Când se întâmplă acest lucru, este încă bine să păstrăm unele obiceiuri pentru a ne împiedica să mirosim rău.

1. Folosiți uleiuri corporale

Este mai bine să folosiți un ulei de corp parfumat decât parfum pe care îl pulverizați în acest caz, deoarece mirosul de ulei de corp durează mai mult pe piele. De asemenea, puteți alege întotdeauna o aromă mai subtilă, cu un miros mai natural și să o frecați pe pielea voastră pe tot parcursul zilei.

2. Folosiți șervețele pentru copii

Șervețele pentru bebeluși sunt o opțiune bună pentru a te face să te simți curat într-o oarecare măsură, deoarece acestea pot elimina bacteriile responsabile de mirosurile rele.

3. Folosiți straturi suplimentare de deodorant

Folosirea deodorantului te ajută să omori mirosul transpirației. Straturile suplimentare pot maximiza efectul său, precum și pot ucide bacteriile.

4. Schimbă-ți lenjeria

Transpirați foarte mult în jurul părților dvs. intime și sunt deseori menținute la cald. Schimbarea lenjeriilor tale poate reduce la minimum mirosul urât care provine din transpirație.

5. Schimbă-ți șosetele

Picioarele tale sunt una dintre părțile corpului tău care transpiră cel mai mult, provocând un miros foarte neplăcut. Schimbarea șosetelor în mod regulat va reduce mirosul urât. Este, de asemenea, o idee bună să adăugați pudră de talc la încălțăminte.

FOLLOW ME

6. Evitați mâncarea cu ceapă, usturoi și condimente

Suntem ceea ce mâncăm și aceste alimente îți pot intensifica mirosul urât. În acest caz, este mai bine să mâncați legume și fructe în schimb.

7. Evitați hainele mulate

Hainele mulate pot încălzi mai multe părți ale corpului, provocându-le transpirația și rezultând un miros urât. Hainele larguțe vă vor ajuta să rămâneți mai proaspete.

8. Folosiți șampon uscat

Șamponul uscat vă va revitaliza părul și îl va opri să pară gras. Îți va oferi părului un aspect și un miros mai proaspăt și te poate ajuta să adaugi mai mult volum părului tău.

9. Prindeți-vă părul cu elastice sau bentițe

În cazul în care rămâneți fără șampon uscat, puteți utiliza întotdeauna bentițe sau elastice de păr pentru a vă păstra părul la locul lui. Alegerea unei coafuri potrivite va acoperi murdăria și mirosul urât al părului.

10. Hidratează-ți pielea

Hidratarea te poate ajuta, de asemenea, să miroși mai proaspăt. Ar trebui să bei multă apă, precum și să folosiți creme de corp cu miros bun pentru a vă hidrata pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.