Cum să pui capăt sughițului rapid

Nu e nimic mai enervant decât să te apuce sughițul când discuți cu oameni importanți la o petrecere sau când ții un toast. În astfel de situații, diverși îmi spun să beau apă cu zahăr sau să sar într-un picior. De cele mai multe ori, nu am cum să fac nici una, nici alta, dar chiar și când sunt acasă, funcționează rar vreuna dintre metode.

Am dat însă peste o soluție care nu mă va scoate în evidență în momente nepotrivite și care, spune majoritatea, dă rezultate. Tot ce trebuie să faci este să înghiți „în sec” de 3 ori, consecutiv, în timp ce îți ții respirația. Pare complicat? Nu a fost deloc! Am testat ideea și din ce am citit pe Internet, nu doar eu am fost mulțumită de rezultat.

Toți cei care au încercat trucul acesta au confirmat vestea mea bună – scapi de sughițuri, cât ai clipi! Funcționează și la voi?

Vă îndemn să puneți în aplicare tehnica și să-mi scrieți dacă este soluția perfectă sau mai are mici „scăpări” pe ici, pe colo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.