Cum să te pregătești de școală cu un buget mic

Ați mai auzit vreodată de copil care abia așteaptă să se termine vacanța ca să se ducă la școală? Eu sigur nu am fost unul dintre ei. Se pare totuși că Alesia spală rușinea familiei pentru că e cea mai încântată de noua etapă din viața ei. O să ziceți că e foarte ciudat pentru o persoană care abia așteaptă să fugă de la grădiniță să aștepte cu nerăbdare școala. Dar probabil că încă nu știe ce o așteaptă.

Normal că ea știe de la fratele ei mai mare cum e cu școala, cu temele, că trebuie să fii cuminte și să asculți ce spune profesorul, dar e ferm convinsă că o să se descurce de minune. A învățat chiar și să citească și să scrie litere de tipar ca să ne arate ce pregătită e.

Și ce putea să-i placă ei mai mult decât școala? Cumpărăturile pentru școală. Aici recunosc că înțeleg și eu sentimentul pentru că mi-a plăcut întotdeauna să mă plimb printre rechizite. Ea a avut mereu în casă o grămadă de caiete și penare, dar acum că o să aibă un scop așa bine determinat s-a gândit să-și aleagă cu și mai multă grijă produsele.

Ne-am început lungul șir al pregătirilor de back to school în Pepco, care a lansat pe 24 august produsele pentru școală. De la haine și pantofiori la ghiozdane și seturi de culori, noi am fost acolo să le vedem pe toate:

Normal că vedeta noastră și-a ales și câteva favorite, toate având ca tematică unicornii, noua ei obsesie:

1. Pixul unicorn super pufos

2. Markere în toate culorile unicornilor

3. Cred că nu are rost să vă mai explic de ce a ales caietele așa

4. Pixul multicolor e noua obsesie a Alesiei

 

 

5.  În broșura Pepco găsiți o mapă cu unicorni pe copertă, absolut superbă, din păcate noi nu am găsit-o în magazin

Sunt foarte curioasă de unde vă faceți voi cumpărăturile și ce buget ați alocat. 🙂 Dacă vă hotărâți să mergeți și voi la Pepco, găsiți pe pagina lor de facebook un super concurs care vă poate aduce vouchere de 100 de lei sau marele premiu, o excursie la Disneyland! Succes!

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.