Cum să-ți organizezi frigiderul pentru a intra mai multă mâncare

Cum să-ți organizezi frigiderul pentru a intra mai multă mâncare. Menținerea frigiderului curat și organizat nu numai că te face să te simți mai bine, dar te poate ajuta, de asemenea, să păstrezi calitatea mâncării și să o duci mai mult timp. Într-un frigider dezordonat putem uita cu ușurință ce produse avem acolo, iar mâncarea poate deveni putredă și duce la risipă. În plus, încercarea de a găsi lucrurile într-un răcor înfundat poate pune încercarea de răbdare și sănătate și te poate face să simți că frigiderul tău este prea mic.

1. Punerea caserolelor mari pe rafturi

Cumpărați pur și simplu containere mari de plastic, etichetați-le (carne, pește, fructe de mare etc.) și bucurați-vă de un frigider ordonat și organizat. Accesați acest site pentru a obține și mai multe idei.

2. Folosind cleme de liant pentru alimente ambalate

Acum puteți ucide două păsări cu o singură piatră: agrafele de liant vă vor ține pungile de mâncare închise, folosind și mai bine spațiul mort al frigiderului.

3. Covrag de ouă pentru sticlele de sos

Rafturile din ușa frigiderului sunt înfundate cu tot felul de sticle de sos? Dacă da, folosiți acest tutorial și veți uita de acest haos aglomerat.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Stocarea verdeturilor sezoniere în borcanele de mason

Salatele tale vor rămâne proaspete mult mai mult timp. În plus, acest truc vă va face frigiderul să arate îngrijit și organizat. Apasă aici pentru detalii.

5. Curățarea unui frigider fără substanțe chimice dăunătoare

Folosiți această soluție de curățat cu lămâie și rozmarin pentru a face frigiderul să pară și să pară nou. Găsește rețeta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.